ALO! TIKET NEDELJE Duci Vlahović i Kostić napadaju "violu", Madriđani na vrućem gostovanju, prštaće golovi u Bundesligi
Foto: Shutterstock

Došao je red da vam ponovo predstavimo neke parove za klađenje i ovog vikenda. Možda vam baš naš predlog tiketa opet donese finu svotu novca. 

Pokušaćemo da i u 2023. godini imamo što bolju prolaznost, a da vredi biti uz našu rubriku dokazali smo i sa čak tri pogođena tiketa, kao i velikim brojem pogođenih parova, tako da ste na pravom mestu.  

Predstavljamo vam četiri naša predloga za ovaj vikend.  

JUVENTUS - FJORENTINA (Nedelja, 18.00) Italija 1 

I dalje je u centru pažnje ona odluka suda o kažnjavanju Juventusa sa čak petnaest bodova, a kako stvari stoje vrlo lako se može dogoditi da Juve ostane bez još bodova, ali će ta odluka biti poznata sredinom ovog meseca. Inače, u prošlom kolu su Dušan Vlahović i drugari slavili na gostovanju kod Salernitane, a taj meč je završen rezultatom 0:3.
Fjorentina je ponovo u prošlom kolu neprijatno iznenadila sve svoje navijače, pošto je na svom terenu ova ekipa poražena od Bolonje i nalaze se na 13. mestu.

PREDLOG: 1 (Pobeda Juventusa) Kvota: 1.85 

VALJADOLID - OSASUNA (Nedelja, 18.30) Španija 1 

Iako je situacija pre samo dva kola bila prilično ozbiljna, Valjadolid je u poslednja dva susreta odigrao dva sjajna susreta, ostvario dva trijumfa i pomakao se iz opasne zone, pa se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na trinaestoj poziciji uz četiri boda viška u odnosu na najugroženije ekipe. Prvo je Valjadolid slavio na svom terenu protiv Valensije pogotkom u poslednjim trenucima susreta, da bi u prošlom kolu trinaestoplasirani tim na tabeli napravio veliko iznenađenje ostvarivši trijumf na gostovanju kod trećeplasiranog Sosijedada, a taj susret na “Anoeti” je završen rezultatom 0:1.
U goste im stiže Osasuna koja u poslednje dve sezone igra zaista sjajan fudbal, a kako sada stvari stoje gotovo je sigurno da ćemo ekipu iz Pamplone i naredne sezone gledati u društvu najboljih. 

PREDLOG: 0-2 (Bez golova ili najviše dva pogotka na meču) Kvota: 1.56 

SELTA - ATLETIKO MADRID (Nedelja, 16.15) Španija 1 

Selta je većim delom šampionata igrala poprilično slabo, međutim, kada se sve sabere i oduzme, deluje da je tim iz Viga kada je to bilo najpotrebnije ubacio u petu brzinu.
Naime, Jago Aspas i drugari su u poslednja dva kola ostvarili dva veoma važna trijumfa, pomakli se iz zone ispadanja i trenutno se nalaze na bezbednoj dvanaestoj poziciji na tabeli.  Atletiko Madrid je propustio priliku da priđe na samo dva boda zaostatka od trećeplasiranog Sosijedada, pošto su Madriđani na svom terenu samo remizirali protiv Hetafea, a taj meč na prelepom “Vanda Metropolitanu” je završen rezultatom 1:1. Selta igra sjajno u poslednje vreme, ali i Atletiko želi trijumf na vrućem gostovanju. 

PREDLOG: GG (Obe ekipe će postići bar po jedan gol) Kvota: 2.12

HOFENHAJM - BAJER LEVERKUZEN (Subota, 15.30) Nemačka 1 

Posle dugog niza bez poraza došlo je do smene na klupi Hofenhajma. Imao je Brajtenrajter i dovoljno prilika, Hof nije pobedio od polovine oktobra i vezao je čak devet kola bez trijumfa. Novi trener tima iz Sinshajma je Amerikanac Pelegrino Mataraco, bivši strateg Štutgarta. U Sinshajm dolazi Bajer, a tim iz Leveruzena je takođe u jednom sušnom periodu i vezao je dva poraza u prvenstvu bez postignutog gola. Opet su daleko od vrha tabele i sve su im manje šanse da ponovo izbore nastup u Ligi šampiona. Kada ova dva tima igraju, obično se očekuje kiša golova. 

PREDLOG: GG3+(Oba tima postižu gol, biće najmanje tri pogotka na meču) Kvota: 1.88

Ukupna kvota: 11,50

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading