BIVŠI TRENER CRNO-BELIH SE OGLASIO IZ TURSKE Broj žrtava je ogroman, svi smo u haosu, odložene su utakmice
Foto: ALO/Marko Metlaš

Najmanje 5.606 zgrada srušilo se tokom i nakon zemljotresa koji je pogodio jug Turske i Siriju, saopštila je turska Agencija za upravljanje katastrofama i vanrednim situacijama (AFAD). Broj žrtava širom Turske i Sirije porastao je na najmanje 3.452 nakon snažnog zemljotresa jačine 7,8 stepeni Rihterove skale koji je rano jutros potresao te dve zemlje. 

Tim Aleksandra Stanojevića tokom zemljotresa bio je na letu za Istanbul gde je trebalo da gostuje Fenerbahčeu.

- Nismo osetili ništa, bili smo u avionu u trenutku kada je došlo do zemljotresa. Putovali smo u Istanbul iz Konje, na gostovanje Fenerbahčeu, po jako lošem vremenu, ali srećom nismo imali dodirne tačke sa katastrofom koja se dogodila - rekao je za Novosti strateg Konje Aleksandar Stanojević. 

KATAR NASTAVLJA ŽIVOT POSLE MUNDIJALA Imenovan novi selektor, specijalista za SP

- Sve je stalo, veliki je broj žrtava. Jako je loša situacija. Odložene su utakmice, svi smo u haosu. Dosta igrača ima porodicu u tom području, očekuje se veliki broj žrtava. Nažalost, još mnogo veći nego što je objavljeno u prvim izveštajima. 

Lazar Marković i Marko jevtović su imala mnogo sreće, ostali su sa porodicama u Antaliji posle gostovanja. 

- Sticajem okolnosti Marković i Jevtović su ostali u Antaliji. Dobro su, Bogu hvala, ne smem ni da zamislim u kakvom bi problemu bili da su bili u Gaziantepu - zaključio je Stanojević. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading