NEVEROVATNA ZBRKA Predstavnici kluba demantovali medije: Atsu je još pod ruševinama, čekamo pomoć
Foto: EPA/EPA-EFE/Nigel Roddis

Kristijan Atsu, reprezentativac Gane i bivši igrač Porta i Njukasla, je jedan od brojnih sportista za kojim se tragalo nakon dva razorna zemljotresa koja su pogodila južnu Tursku i Siriju u ponedeljak ujutru.

Atsu je danas igrač Hatajspora, kluba sa juga Turske. Do nedavno se nije znalo mnogo o njegovom stanju, ali je nagrađivani ganski novinar Sadik Adams izneo neke detalje koji su se ispostavili netačnim. Nekoliko puta se oglasio porukama na Tviteru, pa je napisao da je pred nama „duga tortura” za koju veruje da će se „završiti dobrim vestima”, a zatim dodao da je ganski fudbaler prebačen u bolnicu, a o svemu tome pisali su i engleski mediji Mirror. Gardian i Sun.

Ipak, sudeći prema izjavi iz kluba za koji igra Atsu, on još uvek nije pronađen.

- Kristijan Atsu i naš sportski direktor Taner Savut su, nažalost, i dalje pod ruševinama. Portugalski mediji su preneli vesti o Kristijanu Atsuu, ali ne možemo da dopremo do njega. Ne možemo da dođemo ni do koga. Ne možemo da dođemo do te oblasti. To je najteže mesto do kog treba doći. Ako se probijemo, svet će biti naš svakako. Čekamo pomoć. Svima je potrebna pomoć u zoni zemljotresa, ali velika je potreba da se pomogne Hataju. Nema mesta gde je ćebad dopremljena, nema mesta gde je supa dopremljena, ništa. Koliko je vremena prošlo od kako se dogodio zemljotres?  -izjavio je menadžer Hataja Mustafa Ozata.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading