ROĐEN(DAN) ZA BRUNU Fudbalski superstar napunio 31 godinu uz oživljavanje romanse: ZAROBLJEN POLJUPCEM
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

Došlo li je najzad vreme da se i Nejmar smiri (kraj žene) u privatnom životu? Fotografije s proslave 31. rođendana, čini se, najavljuju „zarobljavanje“ Brazilca. Možda i konačno...

 

 

As PSŽ je, izgleda, oživeo romansu s Brunom Bjankardi, koja je na Instagramu pokazala pratiocima - ima 2,2 miliona - kako je srećna u zagrljaju Nejmara. A tu je, kad su već u Parizu, i francuski poljubac...

 

 

Fudbalski superstar i njegova zemljakinja, manekenka i zvezda društvenih mreža, u avgustu prošle godine su ugasili ljubav. Brazilski par je počeo da se zabavlja 2021, ali je vezu ozvaničio tek u januaru naredne godine stavljajući fanovima na Instagramu do znanja da su vereni.

 

 

Međutim, tokom minulog leta su raskinuli, jer je, navodno, Nejmar prevario 27-godišnju lepoticu iz Sao Paola.

 

 

Istog dana slavio i Ronaldo

Petog februara je rođena još jedna fudbalska superzvezda, s tim da je Kristijano Ronaldo sedam godina stariji od Nejmara. Portugalac je slavio u Rijadu s porodicom i prijateljima.
Dan kasnije, nevenčana supruga kapitena Al Nasra je objavila fotku s terase njihovog doma u Arabiji uz poruku:
„Srećni dani s ljubavlju mog života. Zaljubljena u tebe i ono što smo zajedno, puta šest blagoslova (dece)“, napisala je Georgina Rodrigez.

 

 

Sve to sad je prošlost, Bruna ponovo blista uz najskupljeg fudbalera svih vremena (PSŽ platio Barseloni 222 miliona evra u leto 2017). 

 

 

„Srećan rođendan, lepoto. Neka Bog nastavi da štiti našu vezu. Volim teeeeee! Uvek računaj na mene“, napisala je Bjankardijeva na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

 

Za razliku od nove-stare devojke, Nejmar je s proslave rođendana objavio fotku na kojoj duva svećice u društvu sina Davija Luke (11), koga je dobio iz veze s Karolinom Dantas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading