POTRESNA FOTOGRAFIJA MIHINOG SINA Nedelja, svi ste tu, a mene s vama nema (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen Instagram

Dušan je na Instragramu postavio fotografiju porodice sa Sinišom, dok se igra sa unukom, okružen sinovima, ćerka, suprugom i porodicom... Slama srce posebno jer je uz fotografiju pesma Džeja Ramadanovskog "Nedelja“, čiji stihovi glase:

-Nedelja, i svi ste tu, a mene s vama nema. 

Porodica nedavno preminulog Siniše Mihajlovića prisustvovaće u subotu utakmici Crvene zvezde i Vojvodine, budući da će derbi meč 20. Superlige Srbije biti posvećen legendi domaćeg fudbala. 

Brat Dražen zajedno sa svojom porodicom, ali i sinovima Siniše Mihajlovića, Dušanom i Nikolasom, prisustvovaće ovom veličanstvenom događaju.

- Biću na utakmici zajedno sa dva Sinišina sina, Dušanom i Nikolasom. Nažalost Viktorija i Virdžinija, Miroslav i supruga Arijana ne mogu da dođu zbog nekih svojih obaveza - rekao je Sinišin brat Dražen pre nekoliko dana.

POTRESNA FOTOGRAFIJA MIHINOG SINA Nedelja, svi ste tu, a mene s vama nema (FOTO)

Printscreen Instagram

 

PROMOCIJA NOVOG IGRAČA Prvi Kolumbijac u istoriji Partizana promovisan u Humskoj

Mihajlović je sa "lalama" bio prvak Jugoslavije, a onda je prešao u Zvezdu, s kojom se popeo na krov Evrope i sveta. Legendarni Barbika umro je 16. decembra u 54. godini, nakon dugogodišnje borbe sa leukemijom. Na "Marakani" je bila organizovana komemoracija, a delegacija kluba iz Ljutice Bogdana bila je i u Rimu na sahrani.  Predstojeća utakmica biće prilika da se i navijači Zvezde na svoj način oduže Mihi. Oni su još na prethodnom košarkaškom derbiju u Evroligi podelili ostalim navijačima pozivnice za meč u subotu sa napomenom da će biti odigran u Sinišinu čast. 

- Mnogo klubova širom Italije se na svoj način oprostilo od Mihajlovića. Red je da to učini i Crvena zvezda, za koju je Siniša igrao u najsvetlijim trenucima kluba. Porodica je obaveštena o našoj nameri, čak su Mihina deca na društvenim mrežama podelila fotografiju ulaznica za utakmicu i zahvalili se na pažnji. Neko od njih će sigurno prisustvovati meču, ne znamo još precizno ko, a možda će i svi doputovati. Možemo da potvrdimo da će u loži biti trojica Mihajlovićevih sinova - Miroslav, Dušan i Nikolas, kao i brat Dražen. Još nemamo potvrdu, ali vrlo je moguće da će doći i Arijana sa ćerkama Viktorijom i Virdžinijom - rečeno nam je iz Crvene zvezde.

Fudbaleri oba tima nosiće specijalno dizajnirane dresove, a na tribinama će biti koreografija posvećena nekadašnjem fudbaleru oba kluba. On je za Vojvodinu odigrao 73 utakmice i dao 19 golova, a Zvezdin dres nosio je u 66 zvaničnih mečeva i dao 18 golova. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading