VELIKO POJAČANJE NA "BRDU" Čukarički doveo levog beka iz Flamenga (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Fudbalski klub Čukarički saopštio je danas da je novo pojačanje tog kluba brazilski levi bek Ričard Dos Santos de Almeida.

Ričard je na Banovo brdo stigao iz brazilskog Flamenga i sa Čukaričkim je potpisao ugovor na tri i po godine.

- Doveli smo Ričarda na predlog naših skauta iz Brazila, koji su nam preporučili momka koji je prošao omladinsku školu Flamenga, zaigrao je i za prvi tim ovog slavnog brazilskog tima - rekao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

- Mlad je, 2003. godište, a pojačaće konkurenciju na mestu levog beka. Na njemu je da se što pre adaptira, da nauči jezik i pokaže ono zbog čega je i doveden. Ugovor je potpisan na tri i po godine - dodao je on.

Tehnički direktor Goran Grkinić je takođe izrazio zadovoljstvo zbog angažovanja drugog Brazilca u Čukaričkom, posle Lukasa Pijasentina, koji je za taj klub u periodu od 2013. do 2017. godine odigrao 103 meča.

- Nadamo se da će Ričard ostaviti sličan trag u našem klubu - rekao je Grkinić.

On je pohvalio i mladog levog beka Aleksandra Kadijevića koji je, kako je naveo, odlično radio na priprema u Turskoj.

- Na ovoj poziciji imamo i Veljka Mirosavića, momka koji je rođen 2005. godine i koji je reprezentativac Srbije u svom uzrastu. Bila nam je deficitarna pozicija levog beka tokom jeseni, ali smo se sada i na tom mestu obezbedili pred završne borbe u Super ligi i Kupu Srbije - dodao je Grkinić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Taurus

02.03.2023 12:04

Moraju da pojačaju tim, sledeće sezone liga šampiona.