VELIKA BRUKA ŠAMPIONA Milan petardiran na "San Siru" od ekipe koja se bori za opstanak
Foto: AP/AP Photo/Antonio Calanni

 

Milan je prvi postigao gol na San Siru, u šestom minutu kada je strelac bio Olivije Žiru, ali je posle upotrebe VAR tehnologije pogodak poništen zbog ofsajda.


Sasuolo je poveo golovima Greguara Defrela u 19. i Davidea Fratezija u 21. minutu, a kod oba pogotka asistirao je Domeniko Berardi. Milan je smanjio zaostatak u 24. minutu kada je strelac bio Žiru, a šest minuta kasnije Berardi je postigao gol za Sasuolo.

Četvrti gol za gostujući tim postigao je Arman Lorijen u 47. minutu iz jedanaesterca, a zatim je u 55. minutu posle upotrebe VAR tehnologije zbog ofsajda poništen gol koji je postigao fudbaler Milana Ante Rebić.
VELIKA BRUKA ŠAMPIONA Milan petardiran na

AP Photo/Antonio Calanni

 


Peti gol za Sasuolo postigao je Mateus Enrike u 79. minutu na novu asistenciju Berardija, a konačan rezultat postavio je Divok Origi pogotkom u 81. minutu. To je prva pobeda Sasuola još od oktobra.

Milan je primio pet i više golova na San Siru u Seriji A prvi put od aprila 1997. godine, kada ga je Juventus pobedio sa 6:1.

Sasuolo je ostvario petu pobedu u prvenstvu i 16. je na tabeli sa 20 bodova. Milan je pretrpeo drugi uzastopni poraz, u poslednje četiri utakmice nema pobedu i zauzima četvrto mesto sa 38 bodova.

Standings provided by Sofascore

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading