PRVI MEČ SRBIJE NAKON KATARA "Orlovi" posle preokreta srušili Amere
Foto: Promo/Foto: FSS

Pobeda u prvom meču posle Svetskog prvenstva. Tim Dragana Stojkovića Piksija bio je bolji od Sjedinjenih Američkih Država u prijateljskom meču sa 2:1 (1:1), iako je na utakmici odigranoj u Los Anđelesu domaći tim poveo!

Prvi pogodak je došao u 29. minutu kada je napadač Sinsinatija Brendon Vaskez uspeo da pogodi mrežu Đorđa Petrovića, ali je novi fudbaler TSC-a i nekadašnji as Crvene zvezde i Mančester sitija Luka Ilić uspeo da izjednači pre poluvremena u 43. minutu. 

PRVI MEČ SRBIJE NAKON KATARA

Foto: FSS

 

 

Posle dve izmene na startu drugog poluvremena u jednom od prvih napada u nastavku fudbaler Vojvodine Veljko Simić je postavio konačnih 2:1 i tako je doneo trijumf našem nacionalnom timu. 

Dragan Stojković Piksi je na ovoj proveri na raspolaganju imao samo igrače iz Superlige uz nekoliko fudbalera poput Đorđa Petrovića, Dejana Joveljića i Ranka  Veselinovića koji nastupaju u MLS-u i priključili su se sastavu. 

SRBIJA: Đ. Petrović (od 46. Rosić), N. Petrović, Veselnović, Mijailović, Stojić, Simić (od 76. Damjanović), Petković (od 81. Bijelović), Lučić (od 62. Pantović), Ilić (od 62. Ivezić), Topić (od 46. Štulić), Joveljić

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading