SANTOŠ PONOVO SELEKTOR Otišao posle sukoba sa Ronaldom, sada ima novi posao
EPA-EFE/ESTELA SILVA

Poljski portal Gazeta objavio je video zapis, snimljen iz daljine, na kome se vidi kako Santoš napušta vip deo aerodroma u Varšavi, dok mu vozač crne limuzine pomaže sa prtljagom.

Portparol Fudbalskog saveza Poljske Jakub Kvjatkovski nije potvrdio dolazak portugalskog stručnjaka, već je samo rekao da će u utorak na konferenciji za novinare Savez predstaviti novog selektora.

Portugalski mediji preneli su da je Santoš doputovao u Varšavu u vezi posla u reprezentaciji Poljske.

Poljski savez nije produžio ugovor sa Česlavom Mihnjevičem, kome je ugovor istekao 31. decembra. Poljska je na Svetskom prvenstvu u Kataru prvi put posle 36 godina prošla u nokaut fazu, a eliminisana je u osmini finala od Francuske 1:3.

Iz vrha Fudbalskog saveza Poljske nedavno se moglo čuti da će novi selektor biti stranac sa velikim iskustvom.

Santoš (68) je posle osam godina na klupi Portugala napustio reprezentaciju, posle poraza u četvrtfinalu Mundijala od Maroka 0:1. On je osvojio Evropsko prvenstvo 2016. godine, prvi međunarodni trofej za Portugal, kao i Ligu nacija 2019. godine.

Santoš je bio selektor Grčke na Evropskom prvenstvu 2012. i Svetskom prvenstvu 2014. godine. Između ostalih trenirao je još Benfiku, PAOK, Panatinaikos, Sporting i Porto.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading