SVET JE VIDEO SPEKTAKL Mesi i Ronaldo priredili šou, Argentinac se opet radovao (VIDEO)
Foto: AP/AP Photo/Hussein Malla

Ponovo su se na terenu jedan protiv drugog našli Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo. Ovog puta u prijateljskoj utakmici koju su u Rijadu u Saudijskoj Arabiji odigrali Pari Sen Žermen i zvezde Al Hilala i Al Nasra, najvećih saudijskih klubova.

Rezultat je bio 5:4 u korist prvaka Francuske.

"Sveci" su iskoristili "rupu" u rasporedu pa su otputovali na mini turneju, a ceo svet je pratio okršaj Portugalca koji je nedavno potpisao za Al Nasr i Mesija, člana PSŽ-a.

Poveli su Parižani već u 3. minutu, a strelac je bio Mesi koji je nedavno u Kataru postao prvak sveta.

Nešto kasnije, u 34. minutu Ronaldo je pogodio sa bele tačke, da bi u 39. minutu Huan Bernat presekao jednu kontru gostiju. Zbog povlačenja sa leđa dobio je Španac direktan crveni karton.

U 43. minutu PSŽ je ponovo poveo, a strelac je bio Markinjos. Asistent je bio Kilijan Mbape, Samo pet minuta kasnije, u sudijskoj nadoknadi penal je izveo Nejmar, ali neuspešno.

Ipak, na poluvreme se otišlo uz rezutat 2:2, pošto je Ronaldo dao svoj drugi gol, ovog puta iz igre.

U 54. minutu, Serhio Ramos je ubacio loptu posle odličnog prodora Mbapea sa leve strane. Samo tri minuta kasnije, bilo je 3:3, a strelac je bio Đang. Zbog igranja rukom Al Bulajhija, dosuđen je novi penal, a Mbape je prišao lopti. I bio siguran. Za 4:3.

U tom istom, 60. minutu izašao je Ronaldo i dobio aplauze sa tribine punog stadiona "Kralj Fahd". Tada su izašli i Nejmar, Navas, Mbape, ali i Mesi.

Goleadi nije bio kraj, pošto je na 5:3 povećao Ugo Ekitike koji je na teren ušao u 62. minuta. Samo 16 minuta bio je i strelac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading