SPREMA SE FUDBALSKA KRAĐA GODINE Vlahović u centru pažnje, u igri je i strašna trampa
Tanjug/Ap

Kao jedno od najidealnijih rešenja Arteta je video upravo Vlahovića, ali bi baš kao u slučaju Ukrajinca Mudrika računicu Arsenalu mogao da pokvari Čelsi koji se dobro otvorio i u zimskom prelaznom roku.

Prema pisanju “Kalčomerkata”, torinski klub za transfer Vlahovića od "plavaca" zahteva sumu od oko 100.000.000 evra, koliko je tim sa “Stamford Bridža” nedavno izdvojio i za pomenutog Mudrika. 

Međutim, isti izvor navodi da čelnici Stare dame ne bi imali ništa protiv da u zamenu za Srbina dobiju Kaia Haverca, koji bi mogao da bude uključen u čitav posao.

ARSENAL KRENUO PO VLAHOVIĆA Ponuda poslata, Srbin adut za titulu

U nedostatku klasičnog napadača, trener Čelsija Grejem Poter ove sezone forsira Haveca u samom špicu napada iako je Nemac igrač koji se najbolje ipak snalazi iza najisturenijeg igrača.

Italijanski portal ističe da bi klubovi lako mogli da nađu zajednički jezik, budući da su cena i godište dvojice igrača praktično identični, dok je plata Haveca nešto veća od Vlahovićeve. Nemac na Londonu trenutno zarađuje 8.000.000 evra po sezoni, dok naš reprezentativac u Torinu prima million manje.

Sve je otvoreno...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading