ŠOK U SVETU FUDBALA Bejl doneo konačnu odluku, navijači u neverici
Tanjug/Ap

Tridesettrogodišnjak iz Kardifa je na društvenim mrežama objavio saopštenje i saopštio odluku o završetku reprezentativne i klupske karijere, iako ima i dalje ugovor sa Los Anđeles Galaksijem. 

PROBLEM ZA INTER Lukaku će zbog povrede odsustvovati sa terena

- Nakon brižljivog razmišljanja, objavljujem da se odmah povlačim iz klupskog i međunarodnog fudbala.

- Osećam se neverovatno srećnim jer sam ostvario svoj san da igram sport koji volim. Dao mi je jedan od najboljih trenutaka u životu. Vrh vrhova tokom 17 sezona koji će biti nemoguće ponoviti bez ozbira na to šta sledeće poglavlje ima u planu za mene.

- Od mog prvog dodira u Sautemptonu do poslednjeg u Los Anđeles Galaksiju i svega između toga oblikovao sam klupsku karijeru sa neverovatnim ponosom i zadovoljstvom. Igranje i nošenje kapitenske trake za moju zemlju na 111 mečeva je nešto što je ostvarenje sna - napisao je Bejl u oproštaju, gde se na kraju zahvalio svima koji su bili deo njegove karijere, svim trenerima, klubovima u kojima je igrao, svim saigračima, navijačima, agentima, članovima porodice i prijateljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gareth Bale (@garethbale11)

Bejl je jedan od najboljih svih vremena u reprezentaciji Velsa, koju je vodio do najvećih uspeha. Za nacionalni tim odigrao je 111 utakmica uz 41 gol, a učestvovao je i na poslednjem Svetskom prvenstvu u Kataru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gareth Bale (@garethbale11)

Tokom igračke karijere je nosio dres Sautemptona, Totenhema, Real Madrida i Los Anđelesa, gde je i završio karijeru posle 12 odigranih mečeva.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading