BURA SE NE STIŠAVA Espanjol se žalio zbog Levandovskog
Foto: AP/Photo/Joan Monfort


Espanjol tvrdi da Levandovski nije imao pravo nastupa na ovom meču, koji je odigran pre dva dana, a završen je bez pobednika, 1:1.

Levandovski je igrao na toj utakmici iako je zaradio crveni karton na duelu 14. kola La Lige protiv Osasune, koji je odigran osmog novembra.

Sud u Madridu dozvolio je Levandovskom da igra protiv Espanjola, dok španski administrativni sportski sud ne donese konačnu odluku po žalbi koju je Barselona uložila na njegovu suspenziju na tri utakmice.

- Pre početka utakmice sa Barselonom, klub je u dobroj nameri obavestio glavnog sudiju Mateua Lahoza i čelnike RFEF-a da se u startnoj postavi rivalskog kluba nalazi Levandovski, koji je morao da odsluži kaznu zbog isključenja u prethodnom kolu - navodi se u saopštenju Espanjola.

- Espanjol će iskoristiti sve resurse koji su mu na raspolaganju da odbrani svoje interese i interese naših navijača, svestan da ova flagrantna nepravda dovodi u opasnost suštinu našeg takmičenja i da je ta nepravda zasnovana na brzopletom rešenju i sa očiglednim pravnim nedostacima - dodaje se u saopštenju katalonskog kluba.

Napadač Barselone je prvobitno suspendovan na jedan meč, ali je Disciplinska komisija RFEF-a odlučila da Levandovskog kazni sa tri utakmice zbog "pokazivanja nepoštovanja".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading