SRBIN JE NA CENI Englezi poludeli za Vlahovićem: Spremaju se tri brutalne ponude
AP/Martin Meissner

Prema poslednjim informacijama sa Ostrva, čak tri kluba će krenuti u ofanzivu za njegov potpis i to već u januaru, a to su - Mančester junajted, Čelsi i Arsenal!

Nije tajna da i Erik ten Hag javno govori da želi napadača, posebno od kako je otišao Kristijano Ronaldo. Holanđanin ima samo Markusa Rašforda i Antonija Marsijala, i u zimskom prelaznom roku će morati da dovede napadača. I dalje je aktuelan Žoao Feliks, koji bi mogao na pozajmicu do leta uz obavezan otkup, ali Portugalac nije klasičan napadač. 

Čelsi je još ozbiljniji u nameri da dovede pravog golgetera, pošto je Pjer-Emerik Obamejang ponovo veliko razočaranje. Grejem Poter zbog toga u špic napada gura Kaija Haverca, a potajno se nada da će dobiti novu "devetku". 

POVREDA JE OZBILJNIJA NEGO ŠTO SE MISLILO Evo kada se Dušan Vlahović vraća na teren

Za kraj, tu je Arsenal. Gabrijel Žezus je povređen, pokazao je da je odlična "devetka" za Artetin sistem, ali igranje na više frontova zahteva veći fond igrača, a posebno od naredne sezone kada će Arsenal konačno biti u Ligi šampiona. Nije prvi put da se Vlahović povezuje sa Arsenalom, čiji stil igre bi mu definitivno odgovarao najviše. 

Vlahović je u Juventusu samo godinu dana, ali italijanski klub prolazi kroz težak period i izvesno je da će morati da prodaje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading