HAOS U FRANCUSKOJ REPREZENTACIJI Otkriveni šokantni detalji oko Benzeme, selektor "trikolora" samo ćutao
EPA-EFE/BALLESTEROS

Benzema se povredio uoči Mundijala, ali se lome koplja oko toga da li je mogao da se vrati i zaigra u finišu prvenstva, pogotovo u finalu protiv Argentine.

Napadač Reala je dan po završetku Svetskog prvenstva objavio da se oprašta od selekcije, a sada se oglasio i njegov menadžer Karim Đaziri. On je objavio krucijalne dokaze koji pokazuju da je Benzema mogao da igra i da je sve što su govorili iz reprezentacije obična laž.

Đaziri je na svojim društvenim mrežama objavio fotografije Benzemine povrede nakon testova koji su obavljeni u Kataru.

-Ovo objavljujem nakon što sam konsultovao trojicu specijalista koji su potvrdili dijagnozu da je Benzema mogao da bude spreman od osmine finala da, barem, bude na klupi. Zašto ste od njega tražiti da tako brzo ode? - pita se Đaziri jasno aludirajući na Didijea Dešama.

Doktor Trikolora, Frank Le Gal je ispričao kako je izgledao odlazak napadača Reala iz kampa.

Naime, u noći kada se povredio Dešam i Le Gal su otišli u Benzeminu sobu, a zadatak da prenese poruku napadaču dobio je doktor.

-Žao mi je Karime, ali moraš da odeš - rečenica je koju je izgovorio Le Gal, a Dešam je sve posmatrao i nije prigovarao.

Benzema nije želeo da pravi scene, spakovao je kofere i u tišini napustio kamp i uputio se u Madrid, ali još gora stvar za njega je stigla nekoliko dana kasnije.

Naime, sjajnom napadaču se javio Le Gal i poručio mu da poruka koju je dobio u hotelskoj sobi nije bila ništa drugo nego Dešamovo naređenje da napusti reprezentaciju. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading