ŠTA ĆE NA KRAJU BITI S RONALDOM? Oglasili se iz Saudijske Arabije po pitanju dolaska Portugalca
EPA/JOSE SENA GOULAO

 

Ronaldo je uoči Svetskog prvenstva napustio Mančester junajted posle kontroverznog intervjua u kome je oštro kritikovao upravu kluba i trenera.

Spekulisalo se da bi mogao da pređe u Čelsi, Napoli ili da se vrati u Sporting iz Lisabona, a najviše o odlasku u Al Nasr koji mu, navodno, nudi stotine miliona funti za dve godine igranja, ali i da bude ambasador Saudijske Arabije u pokušajima da dobije organizaciju Svetskog prvenstva 2030. godine.

Salazar nije potvrdio ni demantovao da je Ronaldo na putu prelaska u Al Nasr.

- Nije mi dozvoljeno da kažem da ili ne. Sačekajmo da vidimo kako će se stvari odvijati do kraja godine. Kao što vidite, reč je o pregovorima ogromnih razmera, ne samo za klub, već i za zemlju i svet fudbala i moraju da ih vode najviši organi države - rekao je Salazar, preneo je "Eurosport".

ŠTA ĆE NA KRAJU BITI S RONALDOM? Oglasili se iz Saudijske Arabije po pitanju dolaska Portugalca

Tanjug/Ap

 


- Ono što mogu da kažem je da je Kristijano Ronaldo jedan od najboljih u fudbalskoj istoriji. On je za mene uvek bio primer kao sportisti, za volju koju pokazuje za pobedom. A kao Portugalac uvek navijam za njega - dodao je on.

Salazar se osvrnuo i na kritike kvaliteta saudijske lige.

- Lako je kritikovati nešto što ignorišete. Ovde sam pet godina i svi fudbaleri sa kojima sam razgovarao su bili vrlo pozitivno iznenađeni kada su stigli ovde, posebno zbog nivoa lige. Život u Rijadu sa porodicama je bilo prijatno iznenađenje za igrače, uz škole i sve što imamo ovde - naveo je on.

Ronaldo je početkom meseca tokom Svetskog prvenstva u Kataru rekao da glasine o prelasku u Al Nasr nisu tačne.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading