KAKO JE MIHA SAZNAO DA JE BOLESTAN? Trenirao je, veslao, igrao fudbal, a onda je usledio strašan šok
EPA/MASSIMO PERCOSSI

- Imao sam groznicu, koja me ne bi sprečila da odem na trening. Otišli smo na još jedan test i rezultati su pokazali leukemiju. Kada sam čuo vest, bio je to težak udarac. Sedeo sam danima i plakao. Život vam tada prolazi pred očima. Ali to nisu bile suze straha. Poštujem bolest i suoči su se sa njom hrabro - rekao je Mihajlović pred novinarima.

Nastavio je u istom ritmu.

- Siguran sam da ste svi mislili da sam jedan od poslednjih koji bi mogao da se razboli. Treniram, veliki sam i jak. Bio sam na testovima 28. februara i sve je bilo u redu. Trenirao sam svakog dana do maja, putovao sam svuda, igrao sam fudbal, veslao... Nisam osećao umor, ni bol. Sve je bilo normalno - objasnio je tada Mihajlović.

NI SLIKA, NI SLOVO, NI REČ ZA MIHU Ibrahimović je izdao porodicu Mihajlović, pojavila se jedna teorija zašto je Zlatan to uradio

Siniših otac je preminuo od raka, pa je Miha bio izuzetno oprezan.

- Moj otac je umro od raka, tako da sam redovno odlazio na testove. Da nisam bio na testu, simptomi se ne bi pokazali još godinu dana. Niko od nas ne bi trebalo da misli da je nepobediv. Svi mislimo da se to neće dogoditi baš meni, ali kada se dogodi, onda je to baš jak udarac. Onda se samo nadate da ste sve predvideli na vreme, jer postoji velika razlika da li to otkrijete posle dva meseca ili posle godine - zaključio je Mihajlović.

Siniša je vodio veliku borbu, nikada nije odustao, ali na kraju je odvratna boleste pobedila. Miha će ostati upamćen kao veliki čovek koji je ispisao mnoge stranice istorije našeg fudbala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading