OD NJEGOVIH REČI PODILAZI JEZA Miha je uvek tražio samo jedno, na kraju mu se želja nije ostvarila
Printscreen

U intervjuu koji je dao davne 1998. godine, Siniša Mihajlović je pričao upravo o zdravlju - sebe i svoje porodice. Razgovarao je sa novinarkom Karolinom Melen, a danas ima neku posebnu vrednost.

- Ja mislim da sam srećan čovek pre svega zato što sam zdrav, zato što su zdravi svi u mojoj porodici. Mislim da je zdravlje najveća stvar koju možeš da imaš. Novac dolazi tek negde na trećem-četvrtom mestu. Čovek koji je zdrav čitav život radi da bi zaradio pare i onda kad zaradi pare sve to treba da potroši da bi se izlečio. Tako da je zdravlje najvažnije. Ja sam srećan zbog toga što su svi u mojoj porodici zdravi, to mi je na prvom mestu. Srećan sam i jer radim posao koji volim. Srećan sam i što sam na neki način rešio moju egzistenciju, da ne moram da razmišljam sutra šta ću da radim i da li ću uspeti da spojim kraj s krajem. U životu su mi se, praktično, sve želje ostvarile... - ispričao je Mihajlović.

PODELA IMOVINE Evo kako će proći Mihin vanbračni sin KAD SE OTVORI TESTAMENT

Nastavio je u istom ritmu.

- Kad si mali, onda imaš velike želje. Kad postaneš nešto, želje su ti sve manje, ali se isto raduješ njima kao i kad si bio mali. Imam i dalje želja, ali ako bih uporedio sa onima koje sam imao kad sam imao 18 godina, ove su mnogo manje. Tada sam razmišljao i o kolima, kući... Sad razmišljaš o drugim stvarima, sitnicama koje su manje vredne od toga - zaključio je legendarni srpski fudbaler.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading