"IDI, POSETI JASENOVAC" Dejana Lovrena razbili njegovi Hrvati
Tanjug/Ap

 - Šaka bednih, jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve što je hrvatsko. Ustvari, mrze sebe prvo. Njima se zgadilo sinoć kad sam zapevao pred celom Hrvatskom "Lijepa li si". Nije mi jasno kako rade u Hrvatskoj? - napisao je Lovren.

Sada se oglasila Vlatka Pokos, nekadašnja veoma popularna pevačica, a sada javno lice. Ona je na svom Instagram nalogu uputila poruku Lovrenu.

- Kao voditeljica sam često bila izložena kritikama zbog loše organizacije jer ljudi vređaju one koji su eksponirani. U današnje doba, to poprima zastrašujuće razmere, posebno kad vas na zub uzme razjarena, primitivna i tupava desničarska bagra. Bravo za Ivu što nije dozvolila Dejanu Lovrenu da peva ustašofilsku pesmu.

HRVATSKI FUDBALERI PONOVO SVE ZGROZILI Skandirali "Za dom spremni", pevali Tompsona, pa veličali ustaše i sve snimili (VIDEO)

Njemu poručujem da svojim primitivnim ispadima sramoti celu reprezentaciju. Ne, Dejane, mi, Hrvati iz Hrvatske koji nemamo komplekse “velikog hrvatstva” mi ne mrzimo “sve hrvatsko”. Volimo svoju domovinu svim srcem i odbijamo da pevamo ustašofilske pesme.

Toplo Vam preporučujem da se vratite u osnovnu školu i naučite elementarne činjenice o ustašama i njihovim zločinima. Posetite Jasenovac i poklonite se svim nevinim žrtvama koje su onde klali i ubijali Vaši “domoljubi”. Ustaše, čiji zločinački “pozdrav” tako rado koristite, su najgori šljam, zločinci i izdajice Hrvatske u istoriji - napisala je Vlatka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading