BUJICA EMOCIJA NA "MARAKANI" Dragan Džajić na ivici suza tokom oproštaja od Siniše Mihajlovića (VIDEO)
Foto: ALO/Marko Metlaš

Fudbalski klub Crvena zvezda emotivnom komemoracijom oprostio se danas od čuvenog fudbalera Siniše Mihajlovića, člana tima koji je 1991. godine osvojio Evropu i svet.

Suze tokom govora nisu mogli da sakriju predsednik Zvezde Svetozar Mijailović, počasni predsednik Dragan Džajić, Ljupko Petrović, koji ga je prvo trenirao u Vojvodini, a potom u Zvezdi.

- Ohrabrila me je njegova izjava da "ova bolest i ne zna s kime je ušla u koštac"... Znači ušla je sa borcem i on je takav bio, verovao je da će je savladati, ali nije mogao da se izbori sa time. Moraću da ponovim nekoliko reči da ne bih dalje ovako emotivno razgovarao - rekao je Džajić.

- Kada smo razmišljali o Mihi, bio je jedan udarac sa 40 metara od gola, vidim da mladić šutira položaj da šutira. Okrenuo sam se prema Ljupku i reko "neće valjda". Šutnuo je tako da je naš golman jedva odbranio. Onda sam razgovarao sa Ljupkom i prva utakmica u prvenstvu bila je protiv Vojvodine. Dogovorio sam se sa Ljupkom da ga pozove da dođe kod nas i da malo popričamo. Pitam ga hoćeš u Zvezdu? Kao iz topa kaže - da. I tako je bilo. Za to kratko vreme koje je proveo u Zvezdi, a njegov doprinos je bio ogroman. BIo je prznica sa velikim srcem, nije voleo da gubi ni na treningu, pa sam govorio i trenerima da ne ulazi u sukob sa igračima. Ne voli čovek - dodao je Džajić i rekao da će zauvek ostati u pamćenju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading