ZANIMLJIVA INICIJATIVA NAVIJAČA Da li Nacionalni stadion treba nazvati po Siniši Mihajloviću?
Foto: Marko Metlaš/Blic

 

Srpska, a i svetska javnost ostala je juče potrešena nakon informacije da nas je u 54. godini života napustio legendarni fudbaler Siniša Mihajlović.

Čuveni as preminuo je 16. decembra nakon duge i teške borbe sa najtežim protivnikom u životu - leukemijom. O tome ko je bio Siniša, ne treba previše trošiti reči, a koliko su ga ljudi u Srbiji, a i širom sveta poštovali, takođe je nepotrebno govoriti.

Cela Srbije, Italija, Evropa, planeta oprašta se od jednog velikog borca koji je iza sebe ostavio neizbrisiv trag.

Dan nakon njegove smrti, na društvenim mrežama pojavila se inicijativa od strane navijača da Nacionalni stadion u Surčinu ponese njegove ime - Siniša Mihajlović! Stadion na kome će igrati Orlovi biće završen 2025. godine, a Miha je zasigurno zaslužio da mu država Srbija na ovaj način oda počast.

Podsetimo, Siniša je poslednje tri godine igrao najvažniju utakmicu u životu, protiv najtežeg mogućeg protivnika, onog najbezobraznijeg. Borio se Miha kao lav, ali u ovom meču nažalost nije uspeo da odnese pobedu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Zorica

17.12.2022 21:21

@Perica - Svi smo jako potrošeni odlukom velikog fudbalera i čoveka ali lično smatram da imamo dosta dobrih fudbalera koji su zaslužili da stadion ponese njihovo ime Sekularac,Milutinovic možda Dzajic ajde da ne kažem Piksi Santrac ........ma mnogo ih je ne mogu bas svih da se setim

Zorica

17.12.2022 21:22

@Perica - Izjavljuje saučešće porodici ali i svim sportistima i čitavom fudbalskom svetu takvi se ne rađaju često

Sladjan

17.12.2022 21:57

Ne zato što je sahranjen u Italiji.....

Neko

17.12.2022 22:44

Videh glasanje sto posto da treba,jok nekoj izdeformisanoj starleti ukazite tu cast..

Dile

19.12.2022 11:20

Čemu žurba za ime Nacionalnog stadiona . Miha jeste bio veliki i Džaja je veliki a ima i dosta velikana fudbalskih . I da niko ne zameri ali Nacionalni stadion je СРБИЈА i niko nema iznad nje.