CRVENO-BELI OSTAJU BEZ JOŠ JEDNOG BISERA Reprezentativac Srbije pred selidbom u Nemačku
EPA

Veliki talenat srpskog fudbala, mladi napadač Vojvodine, Jovan Milošević mogao bi uskoro da napustio redove superligaša, a da se nije ni predstavio navijačima.

Kako pišu nemački mediji, Milošević se nalazi blizu dogovora sa ekipom Štutgarta koja je spremna da plati Novosađanima za transfer mladog centarfora.

Vojvodina bi na njegovoj prodaji trebalo da zaradi 600.000 evra. Ni Nemci nisu sasvim bezbedni, jer su interes za momka rođenog u Čačku pokazali još neki inostrani klubovi. Lale nemaju mnogo vremena za "manevar" budući da Miloševiću ugovor sa Novosađanima ističe na leto, te bi u junu mogao da ode kao slobodan igrač. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marko

13.12.2022 11:27

Bolje bi bilo da ga Vojvodina zadrži još jednu godinu, nego da ga proda za sitan novac. Jer ako se pokaže kao rastan strelac, cena neće da mu bude manja od 1.000.000-1.500.000 evra, a sada bi ga uzeli za 300.000-500.000 evra. Pa neka vide koliko će klub da izgubi, ali ako partija naredi doći će u C. Zvezdi i džaba. Sada oni komanduju svim igračima da moraju da dođu u C. Zvezdi.