BAŠ MOĆNE REČI Legenda Reala na sva zvona hvali Veljka Paunovića
EPA/TANNEN MAURY

Srpski stručnjak Veljko Paunović postao je novi trener Gvadalahare i trenutno se nalazi na pripremama sa meksičkim timom.

Na mestu sportskog direktora se nalazi legendarni Fernando Jero, koji je i preporučio srpskog stručnjaka, a velike pohvale za bivšeg selektora mlade reprezentacije Srbije koja se na Novom Zelandu popela na krov sveta, imao je slavni fudbaler Reala Raul Goznales.

Na pitanje šta mogu da očekuju navijači Čivasa od špansko-srpskog tandema na čelu sportskog sektora kluba, Raul je bio prilično jasan.

- Treba da budu mirni, da im veruju. To su dva čoveka sa puno mudrosti i iskustva. Možda su obojica prvi put u meksičkom fudbalu, ali naposletku, ovaj sport je svuda isti. Čivas je veliki i dobro organizovan klub, siguran sam da će njihov doprinos rezultatima da bude ogroman i da će navijači uživati u pobedama - rekao je Raul.

Strateg Kastilje je istakao da će ove sezone svim srcem navijati za Čivas.

- Naravno da ću da pratim rezultate, prvenstveno zbog Jera i Paunovića. Ovojicu mnogo poštujem, delili smo brojne sjajne zajedničke momente i siguran sam da će njihova ekipa da igra isto kao što se ponašala danas na treningu – sa puno energije - uveren je Raul.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading