LEGENDA IMA PITANJE ZA PIKSIJA Zašto u Kataru nije igrao ON?
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Ofanzivno su u neku ruku i ispunili naša očekivanja. Ali, mora da se napravi analiza u miru. Zašto je pod znakom pitanja fizička pripremljenost igrača? Ja nisam razumeo da li je to fizička kondicija ili fizičko stanje igrača? Da vidimo ko je odgovoran ako su igrači bili nespremni. Da se neko pošalje u klubove, da se odrade testovi - kazao je Đurovski tokom gostovanja na TV Prva.

ŠTA BI BILO DA GA JE PIKSI POSLUŠAO? Trebalo je da dođe kod Tarabića: Mag sve pogodio, jedini je predvideo debakl "orlova"

On takođe ističe da nije iskorišćen potencijal štopera Crvene zvezde Strahinje Erakovića.

- Da vidimo i strategiju oko izmena. Da li smo gurnuli nekog mladog igrača na ovom Svetskom prvenstvu? Zašto, recimo, jedan Eraković nije ušao protiv Kameruna? On je štoper, a igra i desnog i levog beka u Zvezdi. Ako vidimo da Brazil počne sa Militaom na desnom beku protiv Švajcarske, a štoper je u Realu, zašto ne dati šansu i tom Erakoviću, koji možda nije u rangu ovih ostalih štopera koje imamo, ali ima tu srčanost. Treba se napraviti dobra analiza, moramo bolje da se organizujemo u našem Savezu - naveo je između ostalog Đurovski.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Kili

04.12.2022 14:51

Za srpski fudbal je jedino rešenje da za predsednika FSS dođe g. Nedimović, jer voli fudbal i kao visoki funkcioner SNS ima čast da uči od predsednika Vučića, a da za selektora bude izabran Deki Stanković, jer je takođe prepoznao energiju predsednika i dosta gradi u Beogradu, pa je otvoren za svaku sugestiju oko sastava reprezentacije

Mijat

06.12.2022 10:01

@Kili - Voli i crvenu zvezdicu to nisi rekao

Mijat

06.12.2022 10:03

Za Erakovica nisi mu rekao da može na mesto i centarfora a može da ga stavi i na gol