KU*ČENJE BEZ OSNOVA Orlovi razočatali naciju bolnim porazom od Švajcarske u meču godine
Tanjug/ AP

 

Evo vam... znate već šta. I kome god upućena, ta proslava gola nije smela da se dogodi. Tako se ne ponaša reprezentativac Srbije.

Alo!/Marko Metlaš

 

Dušan Vlahović, istini za volju, tvrdi da njegovo slavlje, svakako sramno, posle gola Švajcarcima za vođstvo 2:1 nije ciljalo nikoga, znači ni suparnike na terenu ni iskompleksirane, zle, isfrustrirane ljude (tako ih je nazvao) koji su pakovali aferu „orlovima“ s njim u glavnoj ulozi. Svejedno što nije imalo cilj, kako kaže, nije smelo da se dogodi na terenu stadiona 974, koji je Piksijeva ekipa kasnije napustila poražena (2:3) i kući se vraća s jednim bodom iz tri utakmice. Takoreći ponižena.

- Proslava gola je bila spontana, nije se odnosila ni na koga - rekao je najskuplji srpski fudbaler i dodao da ih „nisu poremetile one gluposti“.

AP/Martin Meissner

 

Vlahović je posle meča godine pričao i o odluci selektora Stojkovića da ga izvede iz igre u 55. minutu.

- Osećao sam se okej, nisam igrao dugo i verovatno je to uticalo na odluku da me zameni. Nisam bio iznenađen, jer me je na poluvremenu već pitao kako se osećam. Imao sam dobru energiju jer sam dao prvi gol na SP. Između mene i selektora nije bilo nikakvih problema - istakao je Vlahović.

EPA/Laurent Gillieron

 

Švajcarcima je čestitao.

- Ne bežimo od odgovornosti, bolja ekipa je pobedila, nema šta da se lažemo i zavaravamo. Katastrofa? Ne znam pratite li koliko puta smo se plasirali iz grupe, to je realnost čim smo ispali. Ne preostaje nam ništa sem da radimo i napredujemo i plasiramo se na Evropsko prvenstvo. Mi smo tim i kad se pobeđuje i kad se gubi. Šta sad, da se pravimo da nismo ekipa?

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading