EVO KO JE DEVOJKA KOJA JE RAZBESNELA SRBIJU  Pokazivala je dvoglavog orla, a poznato i zbog čega je to uradila (VIDEO)
Printscreen

Bilo ih je na terenu, ali i van njega. Veliki broj navijača časovničara došao je sa obeležjima Albanije, o čemu svedoče i brojni kadrovi sa tribina stadiona "974" u Kataru. 

Posebno zanimljiv detalj, bio je onaj u kome je jedna devojka, očigledno šiptarskih korena uletela na deo tribine gde su se nalazili srpski navijači, i počela da provocira. 

Ljudi koji su zaduženi za obezbeđenje na stadionu videli su šta se dogodilo, a onda je usledila munjevita reakcija, te je pomenuta osoba izbačena sa stadiona. 

IMAO JAKO LOŠE VEČE Švajcarci izabrali najgoreg u reprezentaciji Srbije

A sada je otkriveno i ko je devojka koja je provocirala Srbe. Radi se o Anili Mahali, čiji koreni vuku sa Kosova. 

 

 

Ona je na društvenim mrežama otkrila da je rukama napravila orla u trenutku kada je Šaćiri postigao gol. Sedela je pored srpske tribine, pa je logično da se našim navijačima to nije svidelo.

- Ovo sam ja. Nisam izbačena, išla sam samo da razgovaram sa njima i objasnim zašto sam pokazala zastavu Kosova, jer su uzeli albansku, a svi srpski navijači su bili 'ludi' i ljuti i vređali me. Ja sam bila među njima, ali kada je Šaćiri zabio prvi gol srce mi je eksplodiralo - tvrdi devojka i dodaje: 

- Tada sam pokazala zastavu, a oni su počeli da zovu osiguranje i nisu stali. Ovo je bio moj trenutak da izađem, da razgovaram sa njima i da promenim mesto na tribinama - napisala je Anila hvaleći se svojim tužnim poduhvatom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading