OGLASIO SE PIKSIJEV SIN Marko poslao jaku poruku "Orlovima" posle bolne eliminacije od Švajcarske (FOTO)
Printscreen

Nije uspela reprezentacija Srbije da se plasira u osminu finala na Mundijalu u Kataru. Orlovi su u odlučujućem meču poraženi od Švajcarske sa 3:2 te su, utisak je, prerano završili takmičenje na Svetskom prvenstvu ove godine.  

Poruke podrške za Orlove stižu sa svih strana, a posle meča oglasio se i sin selektora Dragana Stojkovića Piksija - Marko koji je reprezentaticima Srbije poslao snažnu poruku. 

HRVAT KRITIKOVAO SRBIJU I PIKSIJA Otvaraju frontove i traže neprijatelje, a pored njih samih, neprijatelji im nisu potrebni

- Ponosan sam na naše igrače koji su dali svoj maksimum pored problema sa svim povredama. Ponosan sam na svog tatu! Ponosan sam što sam Srbin! Glavu gore, ide se dalje - poručio je Marko Stojković.  

OGLASIO SE PIKSIJEV SIN Marko poslao jaku poruku

Printscreen

 

Orlove pred Mundijal pogodio veliki broj problema sa povredama. Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović i Filip Kostić su roviti odigrali čitavo Svetsko prvenstvo, a posledica toga videla sa na rezultatu Srbije u Kataru.  

Podsetimo, nastup na Svetskom kupu Srbija je završila sa dva poraza i jednim nerešenim rezultatom i ostala je poslednja u grupi sa jednim bodom, a u osminu finala su prošle selekcije Brazila i Švajcarske. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gaga

03.12.2022 13:12

Moraš otac ti je ,a mi nemamo ni jedan razlog da bilo koga od njih podržimo. Trebalo bi da se ljudi organizuju da ih "DOČEKAJU" kako zaslužuju. Pa po guzici batinu.