OGLASIO SE PROVOKATOR DŽAKA Nosio majicu sa natpisom "Jašari", a onda pokušao da se opravda
Tanjug/Ap

Granit Džaka je sinoć bio najpominjaniji igrač u utakmici Srbija-Švajcarska, na kojoj su naši doživeli poraz i oprostili se od svetskog prvenstva, ali ne zahvaljujući sjajnoj igri, već zbog psovki, uvreda i provokacija prema srpskim igračima. 

Posebno težak incident se desio ispred klupe naše ekipe, kad je Džaka psovao majku našim igračima i stručnom štabu, držeći se za međunožje.

I posle utakmice on je nastavio sa provokacijama, pa je pozirao sa majicom na kojoj je pisalo "Jashari".

PIKSI OTKRIO DA LI OSTAJE SELEKTOR Prve reči Stojkovića posle kraha u Kataru

Albanski mediji su preneli ovu informaciju uz pitanje da li je mislio na svog kolegu iz tima Ardona Jašarija, ili na Adema Jašarija, vođu zloglasne OVK. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Granit Xhaka (@granitxhaka)

-Momenta kad je viđen natpis "Jashari", svi su pomislili na komandanta Adema Jašarija, i Džaka je sigurno nosio ovu majicu iz tog razloga. Ali budući da nije hteo da dobije kaznu, on je rekao da je drugi razlog što je nosio ovu majicu - piše portal Telegrafi.

- Ne, ovo nije imalo političku konotaciju. Ardon Jašari je došao u tim kao najmlađi igrač, bio sam u istoj situaciji kao on, on zaslužuje poštovanje. Viđamo se svakog dana, provodimo mnogo vremena zajedno. Uvek nosim majicu sa njegovim prezimenom posle utakmice - rekao je Džaka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading