PIKSI OTKRIO ŠTA JE FIFA ZABRANILA SRBIJI Selektor o Švajcarcima, ali i onome što sve Srbe zanima
Alo!/Marko Metlaš

Reprezentaciju Srbije u četvrtak očekuje najvažniji meč na Mundijalu u Kataru - pobeda nad Švajcarcima mogla bi da nam donese nokaut fazu takmičenja, a selektor Dragan Stojković na konferenciji je najavio taj meč. Pored jedne provokacije stranog novinara i izbegavanja odgovora o Portugalcima koji bi mogli da budu rival, selektor je pričao i o atmosferi u nacionalnom timu.

Selektor Stojković pomenuo je zabranu FIFA zbog koje mu je posebno žao. Susreti igrača i novinara nisu previše česti, treninzi su samo na početku otvoreni za javnost, a zbog toga mediji ne mogu da osete atmosferu u timu. Piksiju je zbog toga žao, javnost ne dobija priliku da vidi zbog čega on dobro spava tokom Mundijala!

OPSADNO STANJE Mere bezbednosti u Briselu pojačane zbog utakmica u Kataru

-Potpuno je isto kao i pred ostale velike mečeve. Smiren sam i dobro spavam. Kada čujem da je histerija i kada ljudi odu u neku krajnost da vređaju, ja stvarno te stvari ne razumem. Vidite da sam nasmejan... Žao nam je što niste s nama na treningu, što niste sa nama u hotelu, što ne provodimo više vremena zajedno. Onda biste videli kakva atmosfera vlada u reprezentaciji. FIFA ne dozvoljava, moraćemo da ih pitamo za sledeći put. Mi smo tim, zajedno smo i vidite da smo nasmejani - rekao je Piksi.

Selektor je dodao i da mu svaki dan počinje molitvom, a da meč protiv Švajcarske jedva čeka! "Sve je u najboljem redu i svako jutro kad se probudim, samo se pomolim da su mi igrači zdravi i da se neko nije razboleo i da ga je zaboleo mišić u toku noći. Vidite da jedva čekam meč i po mom raspoloženju", zaključio je selektor Stojković.

Podsećamo, susret reprezentacija Srbije i Švajcarske igraće se u četvrtak od 20:00, na stadionu "974" - napravljenom od kontejnera. On se nalazi na samoj obali i ima pogled na Persijski zaliv, a hotel u kojem je smeštena Srbija udaljen je svega nekoliko minuta hoda od zdanja za koje je već konkurisalo "Kosovo".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading