SELEKTOR KAMERUNA ZADOVOLJAN REMIJEM Pokazali smo borbenost i kolektivni duh protiv Srbije
Printscreen

Kamerun i Srbija su odigrali 3:3. Kamerun je vodio 1:0, Srbija je preokrenula na 3:1, ali fudbaleri selekcije iz Afrike su na kraju izborili remi, 3:3.

-Vodili smo i onda smo posle ta dva primljena gola u finišu prvog poluvremena mislili da je gotovo. Međutim, igrači su uspeli da se vrate i mogu samo da budem srećan zbog toga. Veoma je važno da smo pokazali emocije. Pokazali smo borbenost i kolektivnih duh na ovom meču - rekao je Song na konferenciji za novinare, preneo je Rojters.

IGRAĆEMO I POBEDIĆEMO Predsednik Vučić o "orlovima"


Kamerun je na trećem mestu na tabeli grupe G sa samo jednim bodom, a u poslednjem kolu u petak afrička selekcija će igrati protiv Brazila. Švajcarska i Brazil imaju po tri boda, a Srbija je poslednja sa samo jednim bodom.

-Moguće je da pobedimo Brazil. Mi verujemo u to, nismo ovde došli samo da bi učestvovali - istakao je selektor Kameruna.

Song je uoči meča sa Srbijom iz prvog tima odstranio prvog golmana Andrea Onanu.

-On je veoma važan igrač za nas, ali moj posao je da stavim tim na prvo mesto, a ne pojedinca. Onana je jedan od najboljih golmana u Evropi. Ne radim se o njegovim igrama, ali sam morao da sačuvam sistem. To je veliki rizik, koji sam preuzeo. Moram da rizikujem i da donosim odluke - zaključio je Song i dodao da će po povratku u trening kamp odlučiti da li će Onana ostati u reprezentaciji do kraja Mundijala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading