NOVINAR REKAO ŠAĆIRIJU DA JE IZ SRBIJE Reakcija velikog provokatora šokirala sve, ovo niko nije očekivao
EPA

Novinar iz Bangladeša je postavljajući pitanje Džerdanu Šaćiriju o velikom broju imigranata različitih nacionalnosti u reprezentaciji Švajcarske podsetio igrača Čikaga da on "dolazi iz Srbije". Šaćiri na takvu rečeničnu konstrukciju nije posebno reagovao prenosi "Mondo".

Čak je pristao i da se fotografiše sa pomenutim novinarom koji mi je u kasnijem razgovoru potvrdio da nije želeo da provocira.

- Trener je već rekao da ima mnogo imigranata u Švajcarskoj i ima nas zaista različitih nacionalnosti, ali igramo za Švajcarsku i želimo da damo sve najbolje našoj zemlji. Svaka utakmica za Švajcarsku je za mene posebna i uživam. Lepo je videti toliko naših navijača, uvek je lepo da zemlja koja ima dosta stranaca može da ima uspešan fudbalski državni tim. Nije to nešto što se vidi svakog dana... - rekao je Šaćiri.

NEKADA JE IMALA S*KS NA "MAKSIMIUR" Sve puca: Vrela Nives se skinula i poželela sreću Hrvatima (FOTO)

Otkrio je i da je geldao meč Srbije.

-  Da, naravno da smo gledali. Gledamo sve što se dešava u našoj grupi, ali nisam baš celu utakmicu pogledao. Pratimo sve na TV-u u hotelu i moramo naravno da analiziramo naše protivnike, mislim da je to normalno. Idemo samo utakmicu po utakmicu, ne razmišljamo još o Srbiji i trećem kolu, videćemo kakav će rasplet biti do tada. Idemo na meč protiv Brazila, to je sada najvažnije i onda ćemo gledati na druge. Želimo pozitivne stvari iz tog susret, ako uspemo u tome - to će biti dobra stvar i veliki korak za nas ka prolasku grupe - zaključio je Šaćiri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading