HRABRE REČI "ORLOVA" Ne treba tražiti alibi, okrećemo se Kamerunu, bićemo oni na koje ste navikli (VIDEO)
Tanjug

"Orlove" očekuje meč protiv Kameruna (ponedeljak u 11.00) i u petak od 20.00 protiv Švajcarske. 

HRABRE REČI

Tanjug

 

Novinarima se  obratio Saša Lukić. 

-Jednostavno, igrali smo protiv jedne od najboljih reprezentacija na svetu. Ako je mislio da će biti lako, sigurno se prevario. Bilo je očigledno da je prvo poluvreme bilo izjednačeno i moramo da budemo iskreni i realni, da je moglo bolje - moglo je. Da smo mogli hrabrije - trebalo je. Ali se utakmica u drugom poluvremenu odvijali na drugi način i oni su sigurno favoriti za osvajanje Svetskog prvenstvo. Samo treba da gledamo unapred i sve će biti u redu. Najbitnije su naredne dve utakmice i mislim da će biti sve u redu - rekao je Saša Lukić. 

HRABRE REČI

Tanjug

 

Potom se medijima obratio i Strahinja Pavlović. 

- Saša je već sve rekao. Teška utakmica, bili su bolji, uspeli su da pobede. Znali smo da će biti ove druge dve važnije za nas. Ako pobedimo idemo dalje - dodao je Strahinja Pavlović. 

Na pitanje šta misli o Nejmaru, Lukić je rekao: 

-Mislim da je bio veliki izazov za mene. Morate da bude skoncentrisani svih devedeset minuta i dobro smo odradili posao u prvom delu, ali u drugom delu to nismo bili mi. Moramo da se okrenemo dalje. Izašao sam zato što je to bila odluka selektora Dragana Stojkovića - odgovorio je Lukić. 

-Sigurno da nije bio najsrećniji pošto voli da pobeđuje kao i svi mi. Nije ništa specijalno rekao, rekao je da dignemo glavu gore i svaki bod je bitan. Imamo vremena do ponedeljka da analiziramo do utakmice sa Kamerunom. Samo pozitivna energija, ima vremena za dve pobede i daćemo sve od sebe da prođemo grupu - rekao je Strahinja Pavlović. 

HRABRE REČI

Tanjug

 

-I da smo pobedili Brazil, bila bi važna protiv Kameruna. Mi od dolaska Piksija idemo u svaku utakmicu u pobedu, ali bićemo pravi i pokazaćemo pravo svetlo. To je za nas finale i daćemo sve od sebe da obradujemo naciju i sve koji su došli zbog nas. Hvala im na podršci, znamo da nije blizu, ali lepo je videti toliko navijača na stadionu i mislim da ćemo se odužiti i verujem u naš tim. Neće nas ovo poremetiti. I da smo pobedili Brazilce, morali bi na tri boda protiv Kameruna. Imamo šta da pokažemo - rekao je Saša Lukić. 

-Što se tiče navijača i podrške koja je bila fenomenalna, to nam znači. Bili smo iznenađeni kada smo ih videli u takvom broju. Čuli smo ih, navijali su i kad smo gubili, borićemo se za njih i za sve u Srbiji i širom sveta. Podrška je uvek bitna. Što se tiče poslednjih minuta, dobio sam lakat u nos i bilo je malo krvi, ništa strašno - rekao je Pavlović. 

HRABRE REČI

Tanjug

 

- Igrali smo protiv Brazila koji ima strašne igrače napred, a mi igramo napadački i to znači dosta prostora za njihove napadače. Mi smo prvo poluvreme dobro držali srednji blok i nismo radili presing, ali kada smo primili gol, morali smo otvorenije. Imaju 11 igrača koji igraju strašan fudbal, a protiv Kameruna će biti drugačije. Nisu oni Brazil i ne mogu da naprave loptu i višak. Napašćemo ih i vratićemo našu igru - rekao je Strahinja Pavlović. 

-Svi su me impresionirali, ne zna se jesu bolji ovi što su igrali ili što su ušli. Gledao sam skoro sve utakmice i mislim da su pokazali da su ozbiljan kandidat za titulu. Što se tiče Kameruna, imaju dosta igrača koje poznajem i dobro su organizovani. Jaki su, sve zavisi od nas, ako mi budemo pravi - i radimo ono što nam Mister traži - sigurno ćemo ostvariti dobar rezultat - rekao je Lukić.

-Isto, svi... Kad su izvršili izmene, ušli su i neki koji su bolji od standardnih. Fantastičan sastav i svi igrači imaju ogroman kvalitet. Što se tiče Kameruna, najbolji je centralni napadač i njihova krila - rekao je Pavlović.

HRABRE REČI

Tanjug

 

-Meni iskreno ne znači što su me pohvalili, a nismo pobedili . Nismo ostvarili dobar rezultat, treba da budemo jedan tim kad pobeđujemo i da se tako ponašamo i kad gubimo. Ovo ništa nije poremetilo unutar ekipe. Pričali smo međusobno, već od jutros razmišljamo sa Kamerunom i to je za nas finale. Imamo sve, pokazali smo u ovih godinu i po da igramo dobar fudbal i jedna utakmica neće ništa promeniti. Bićemo oni na koje ste navikli, verujte -rekao je Lukić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading