NISAM ZADOVOLJAN SVOJOM IGROM Darko Lazović iskren do koske posle Brazila
Tanjug/Ap

- Do primljenog gola smo se dobro držali i igrali onako kako smo se pripremili. Možda smo malo više trebali da igramo, ali opet igraš koliko ti protivnik dozvoljava. Ostavili smo im dosta prostora kod prvog gola, oni su dobri jedan na jedan, oni su to iskoristili do samog kraja. Analiziraćemo greške iz ove utakmice i okrećemo se sledećoj koja nas čeka u ponedeljak protiv Kameruna - rekao je Lazović.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nije lepo izgubiti utakmicu, iako smo izgubili od jednog od favorita za osvajanje Svetskog prvenstva. Mislim da smo mogli bolje da odigramo, posebno u tih poslednjih pola sata. Ništa nije izgubljeno, ostaju nam dve utakmice, gde je sve u našim rukama i prilika da prođemo grupu.

PRVE PIKSIJEVE REČI POSLE PORAZA Jedna stvar je šokirala selektora Stojkovića

Bilo je mnogo grešaka.

- Posle gola smo nekako pali, ostavili smo im dosta prostora, gde su oni svojim individualnim kvalitetom pokazali svoju snagu i tu im je teško parirati. Poslednjih pola sata nismo odigrali dobro, morali smo da držimo više loptu u nogama, imali smo neke jeftine greške, teško je bilo tako doći do rezultata i oni su zasluženo pobedili.

- Nisam zadovoljan svojom igrom, iskreno. Nisam zadovoljan kako sam ušao.

On tvrdi da nije bilo straha.

- Mislim da strah nije postojao, to je gruba reč. Možda je posle tog prvog gola ušla nesigurnost u naše redove, pokušavali smo da damo gol, ali smo im ostavili dosta prostora. Bili smo kompaktni u prvom poluvremenu, i do tog prvog gola nisu stvarali neke šanse, ali kad im ostaviš prostora, onda dolazi njihov kvalitet do izražaja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading