PITANJE SVIH PITANJA - GDE ĆE RONALDO? Da li je Portugalac ovim rečima nagovestio gde prelazi na zimu?
EPA/Estela Silva

Iako je u toku Svetsko prvenstvo, fudbalska vest dana je raskid ugovora Mančester junajteda sa Kristijanom Ronaldom

Odmah se krenulo sa spekulacijama gde će jedan od najboljih fudbalera svih vremena nastaviti karijeru.

Odgovor se možda da naslutiti iz Ronaldovog intervjua sa Pirsom Morganom. Čini se da je čuveni Portugalac tom prilikom dao nagoveštaj o svom sledećem klubu.

Izgleda da Ronaldo ne odbacuje povratak u Sporting iz Lisabona kao ni transfer u Napoli. Prvobitno je tvrdio da je odbio 3 miliona funti nedeljno da se pridruži timu u Saudijskoj Arabiji.

Govoreći o svojoj budućnosti, kod Morgana u intevrjuu je rekao:

– Išli smo u neke klubove. Ali Žorž Mendeš, na primer, ima više od 100 igrača i oni svi odlaze u Čelsi, Arsenal, međutim, tu se uvek pominje Kristijano Ronaldo, svi traže Kristijana.

– Pirse, budimo iskreni, ko je najskuplji igrač, najplaćeniji igrač kog je Premijer liga imala u istoriji? To sam ja, čak i sa 37 godina. Što me ne bi ponudili Sportingu ili Napoliju? – detalj je na koji se sada vraćaju svetski mediji, gde je on nagovestio da bi možda voleo da zaigra u svom nekadašnjem klubu ili pak pod Vezuvom.

– Biću iskren sa vama, nisam imao mnogo, mnogo klubova. Ali imam mnogo, mnogo ponuda drugih klubova. Nisam želeo ništa da menjam. Ali ono što štampa stalno govori, đubre, jeste da me niko ne želi, što je potpuno pogrešno. Bio sam srećan ovde u Mančester junajtedu, da budem iskren. Bio sam motivisan da odradim sjajnu sezonu ovde, ali mediji nastavljaju da ponavljaju da niko ne želi Kristijana – istakao je tada Portugalac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading