BILA JE TO STRAŠNA KRAĐA Mažić je o ovome ćutao 4 godine: Otkrivena istina o Brihu i skandalu protiv Srbije
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Mažić se osvrnuo na odluku Briha da ne svira penal za "orlove".

- Kakva je bila komunikacija između sudije i VAR sudije, to je za mene... Komunikacija u svoj toj situaciji i objašnjenje njegovo za mene je irelevantno. Za mene je relevantno ono što se vidi na ekranu, a na ekranu se vidi jedan klasičan prekršaj koji je morao da bude sankcionisan, a na kraju je njegova odluka bila ta... - rekao je Mažić.

KRENUO JE Ovo je Mesijev prvi gol na Svetskom prvenstvu (VIDEO)

Nastavio je u istom ritmu.

- To objašnjenje je neko pokušao da proturi u javnosti da je Mitrović morao da stavi ruke i on je njih njih držao. Pa ako dva igrača drže jednog, ti negde moraš da staviš te ruke na kraju. Znači uvek se gleda izvorno, šta je bilo inicijalno, bez obzira na sve, sa svim suplementima koji će se primenjivati u fudbalu, opet, odlučujući faktor će biti ljudski - rekao je Mažić.

 Brih je pri rezultatu 1:1 odlučio da ne svira penal za "orlove" koji su, na kraju, izgubili utakmicu (2:1) i nisu otišli u drugi krug - a sam Nemac posle toga, za kaznu, više nije sudio na Mundijalu.

Komentari (1)

Loading
Branko

22.11.2022 11:58

Neki put izgubiš i neki dobiješ. Kako je sa golom Portugalaca u BG, kad je lopta celim obimom prešla gol liniju? Ko ne veruje neka pogleda snimak.