ŠOK REČI KRISTIJANA Ronalda pitali za Mesija, njegov odgovor ostavio je u čudu sve ljubitelje fudbala
EPA

- Žao mi je što sam napustio stadion tada, ali osetio sam da Ten Hag nije imao poštovanja prema meni posle problema koji smo imali ranije. Bio sam vrlo, vrlo razočaran komunikacijom u Junajtedu. To je nešto zbog čega verovatno žalim, ne znam. Recimo da se kajem. Osetio sam da me je trener isprovocirao. Neću dozvoliti da me ubacuje u poslednja tri minuta, nisam takav igrač. Znam koliko mogu da doprinesem - rekao je Ronaldo.

Novinar je imao zanimljivo pitanje.

Scenario: Mbape ode u Real. Ti u Pari Sen Žermenu sa Mesijem?

- Nikad ne reci nikad- odgovorio je Ronaldo.

Svestan je Portugalac i sam da će posle ovoliko kritika na račun Junajteda teško nazad na Old Traford po završetku Svetskog prvenstva.

POŠTUJE SAMO TRI IGRAČA Ronaldo pregazio saigrače iz Junajteda, nije imao milosti

- Teško mi je da kažem da se neću vraćati u Mančester junajted. Ali kao što i sam kažeš, hajde da vidimo šta će se dešavati. Teško je sada reći da li ću otići iz kluba u januaru. Trenutno razmišljam o Svetskom prvenstvu. Ne znam šta će se desiti. Navijači će uvek biti u mom srcu i nadam se da će biti uz mene bez obzira na to da li ću se vratiti ili ne.

KRISTIJANO RONALDO OTVORIO DUŠU Pepeo oca i sina čuvam u kući

Letos je takođe bio blizu odlaska.

- Bilo je nekoliko klubova koji su hteli da me dovedu, ali nisam želeo da idem jer sam se u Mančester junajtedu osećao prijatno. Bio sam motivisan za odličnu sezonu ovde. Kažu kako mi nude ovo ili ono, mnogi predsednici i sportski direktori pričaju o tome kako su me odbili. To je apsolutna laž, svi oni lažu.

Još jednom je Ronaldo govorio i Mesiju.

- Kao igrač, Mesi je neverovatan, vrhunski igrač. Delimo pozornicu 16 godina i imam dobar odnos sa njim. Nismo prijatelji, ali on je momak kojeg zaista poštujem zbog načina na koji govori o meni. On je dobar momak - zaključio je Kristijano.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading