AdmiralBet Karavan u Beogradu!
AdmiralBet

Nakon što je AdmiralBet karavan obišao gotovo celu Srbiju, na red je stigao i naš glavni grad, pa je sledeća stanica na koju se iskrcava naredna tri dana, ni manje ni više, nego Beograd.

Tim AdmiralBet-a je odlučio da iskoristi ovu specijalnu priliku i da trostruko obraduje sve Beograđane, pa umesto samo jedne žurke, najavio je fenomenalan provod uz čak tri žurke, na 3 lokacije u glavnom gradu!

Zato, svi vi koji od 16. do 18. novembra budete u Beogradu ili okolini, dođite da uživate u sjajnoj muzici kao i nagradama i promotivnim aktivnostima koje su pripremili.

Za dobru atmosferu prve dve večeri biće kao i do sada zadužen di-džej, koji će puštati muziku u periodu od 20h do ponoći, i to u sredu 06.11. na adresi Vodovodska 138 i u četvrtak 17.11. na adresi Terazije 13.

Poslednje veče, u petak 18.11., svi igrači i posetioci moći će da uživaju uz izuzetno dobar Mojito bend , na adresi Rableova 19g, s početkom od 20h do ponoći.

Tokom sve tri večeri gosti će uživati u besplatnom piću i društvu šarmantnih hostesa koje će deliti promo materijal, a među kojima će biti i brendirani duksevi i AdmiralBet ABA Liga lopta.

Sigurno je da nijedno veče ni u Beogradu neće izostati ni čuveni točak sreće, koji će mnoge goste obradovati fantastičnim Freebet bonusom za sportsko klađenje.

Iz AdmiralBet-a specijalno najavljuju i „Happy Hour“, kada se u sva tri AdmiralBet lokala, za vreme trajanja žurke od 20h do ponoći, može očekivati džek-pot u iznosu od 150.000 dinara. Takođe, tokom ova tri dana, u svim preostalim AdmiralBet lokalima u Beogradu biće aktivan i „gradski džek-pot“ i to u iznosu od 600.000 dinara!

Dakle, sreda, četvrtak i petak, AdmiralBet karavan u Beogradu, vrhunski provod je zagarantovan kao i nagrade!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading