OTVORIO DUŠU Ronaldo prvi put progovorio o smrti sina i bolesti ćerke
EPA-EFE/DANIEL HAMBURY

Osim o izdaji voljenog kluba,  Ronaldo se otvorio dušu i o bolnoj porodičnoj temi, tačnije smrti sina koji je preminuo na rođenju.

Njegova izabranica Georgina Rodrigez nosila je blizance, ćerka Bela Esmeralda je preživela porođaj, ali njen brat nažalost nije.

Navijači ljutog rivala Liverpoola njemu u čast su u međusobnom okršaju dan nakon objave o tragediji zapevali su u sedmom minutu najpoznatiju fudbalsku himnu "You'll never walk alone".

- Nikada nisam očekivao da ću to doživeti - rekao je Ronaldo i otkrio:

- Primili smo i ličnu poruku sučešća od kraljevske porodice i to me je u istoj meri zadivilo i dirnulo.

ŠTA ĆE BITI SA RONALDOM? Junajted razmatra sve opcije

Ronaldo se pre nekoliko meseci nije pojavio na početku priprema, nije putovao na azijsku turneju, a za mnoge je to bio signal da želi napustiti klub i da ima ponude drugih! Ipak, razlog izostanka sa priprema je, kaže, bio porodične prirode. Bela Esmeralda je sa tri meseca završila u bolnici, a Kristiano je optužio Junajted za nedostatak empatije prema njemu.

- Porodica je sve, još i više nakon svega što smo prošli ove godine - rekao je Ronaldo koji ima i sina Kristiana Juniora (12) i blizance Evu i Matea (5), čiji identitet majki javnost ne zna. S Georginom je dobio i ćerkicu Alanu Martinu (5).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading