LUDILO U ATINI KAKVO SE NE VIĐA ČESTO Španac napravio glupost godine i samouništio Olimpijakos,  nesuđeno Zvezdino pojačanje donelo bod Panatinaikosu u 103. minutu (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Kakav meč i kakva ludnica u Atini! Neverovatno u šta se pretvorila utakmica velikih rivala Panatinaikosa i Olimpijakosa u 12. kolu grčkog šampionata.

Delovalo je da će crveno-beli do tri boda, sve je išlo ka tome. Naročito nakon pogotka Pepa Bijela u 84. minutu.  Pre svega jer do tog pogotka nije bilo mnogo pravih šansi na obe strane.

Nesuđeno Zvezdino pojačanje Andraž Šporar u dva navrata je pre toga pogađao mrežu, ali je oba puta opradano poništeno slavlje slovenačog reprezentativca.

Ipak, u sedmom minutu nadoknade, kada je delovalo da će Olimpijakos konačno uvatiti priključak sa ekipom Ivana Jovanovića, Španac Pipa napravio je glupost godine.

Lopta je već izlazila van igre, a on nije mnogo mario za nju već za rivala iz Panatinaikosa kog je udario laktom, oborio na zemlju i sudija nije imao dilemu, pokazao je na belu tačku.

 

 

Usledile su čarke, savla žutih kartona, pa se sve oteglo do 103. minuta kada je Šporar uzeo loptu i hladnokrvno pogodio za remi. Panatinaikos je tako i dalje ostao neporažen.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading