Mozzart daje najveće kvote na svetu na RB Lajpcig, Benfiku i Norič
EPA/Mario Cruz

Privode se kraju borbe u grupnoj fazi Lige šampiona, a ni Čempionšip ne odmara sredinom sedmice. Bukmejkeri Mozzarta svakog dana za vas izdvajaju najveće kvote na svetu i sreda nije izuzetak.

Danas su u ponudi tri promo kvote, i to dvojka na RB Lajpcig protiv Šahtjora u direktnom sudaru za prolaz u osminu finala Lige šampiona, potom dvojka na Benfiku u okršaju sa Makabijem iz Haife, kao i kec na Norič protiv KPR-a u sklopu Čempionšipa.

ŠAHTJOR - RB LAJPCIG (SREDA, 18.45), DVOJKA 1,80

Šahtjor je snažno počeo grupnu fazu Lige šampiona, gde je prvo pobedio RB Lajpcig u Nemačkoj sa 4:1, posle čega su Rudari tri puta remizirali i zauzimaju treće mesto. Inače, pobeda u ovom duelu može štićenicima Igora Jovićevića da donese proleće u Ligi šampiona. U poslednjem meču šampionata Ukrajine, narandžasto-crni su remizirali sa Oleksandrijom i sa 20 bodova su drugi na tabeli. RB Lajpcig je popravio formu i popeo se na šesto mesto u Bunedsligi, dok je pre poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona osvojio devet bodova i na putu je da osigura mesto u nokaut rundi.

---------------

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

---------------

MAKABI HAIFA - BENFIKA (SREDA, 21.00), DVOJKA 1,80

Makabi Haifa je definitivno važio za glavnog autsajdera Grupe H Lige šampiona, ali posle pet kola ekipa Baraka Bahara ima šansu da se dokopa ulaznice za plej-of Lige Evrope. Zahvaljujući pobedi nad Juventusom od 2:0, Zeleni imaju tri boda i samo zbog gol-razlike zaostaju za Starom damom. U prošlom kolu Makabi je izgubio od PSŽ-a (7:2). Benfika igra grupnu fazu na veoma visokom nivou. Tim Rodžera Šmita nije pretrpeo nijedan poraz u pet mečeva na turniru i i obezbedio je osminu finala pošto je pobedio Juventus sa 4:3 prošle nedelje.

NORIČ - KPR (SREDA, 20.45), KEC 2,00

Trener Kanarinaca Din Smit je odahnuo kada je njegova ekipa pobedila Stouk za vikend. Bivši strateg Aston Vile i Brentforda osećao je pritisak jer su Kanarinci imali niz od šest mečeva bez slavlja, međutim, i pored toga nisu daleko od mesta koje garantuju direktnu promociju. Norič je šestoplasiran sa 28 bodova, sa pet poena i utakmicom manje od drugoplasiranog Blekburna. Uprkos dobroj partiji KPR je poražen na Sent Endruzu prošlog petka od Birmingema sa 2:0 i sada zauzima četvrtu poziciju sa 30 bodova, ali i do dva duela manje od pojedinih ekipa. KPR je vezao dva poraza u gostima, a izgubio je od Noriča u pet od sedam proteklih dvoboja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading