ČEKALA AUTOGRAM, A DOBILA... Fudbaler Barselone prešao ženi autom preko noge, jaukala je od bolova (VIDEO)
Printscreen

Ispred trening centra Barselone bilo je desetine navijača koji su želeli fotografiju sa njim i nisu marili ni to što žuri, a u pokušaju da "pobegne" što pre od njih - Arauho je jednoj ženi prešao automobilom preko noge.

BARSELONA KUPUJE U PREMIJER LIGI? Katalonci žele jednog od ključnih igrača Njukasla

Nervozni štoper Barselone je imao malo strpljenja i izašao je u susret najbržim navijačima, međutim kada je pokušao da ignoriše ostale koji su čekali potpis - napravio je incident zbog koga je danas glavna tema u španskim medijima. Nehotice je prešao levim točkom preko noge jedne devojke koja je počela da urla od bolova.

 

 

U pomoć su joj brzo pristigli i lekari Barselone i najverovatnije će sa njom biti sve u redu. Arauho je sačekao samo nekoliko sekundi još i odjurio dalje svojim automobilom. 

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading