OGLASIO SE RANJENI FUDBALER MONCE Mari se javio iz bolnice posle stravičnog napada u supermarketu (FOTO)
EPA-EFE/Roberto Bregani

Defanzivac Monce Pablo Mari (29) objavio je fotografiju iz bolnice u kojoj se nalazi posle napada nožem 46-godišnjeg duševnog bolesnika Andree Tambolinija u jednom milanskom supermarketu. On je operisan, van životne je opasnosti i čeka ga dvomesečna pauza. 

Incident koji je uznemirio javnost desio se u četvrtak, Pablo je u tom momentu bio u društvu supruge i četvorogodišnjeg sina, i imao je sreće jer oštrica noža nije povredila vitalni organ.

U napadu je poginula jedna osoba, dok ih je petoro povređeno, uključujući i fudbalera koji u Monci igra na pozajmici iz Arsenala. 

POZNATI FUDBALER IZBODEN NOŽEM U TRŽNOM CENTRU Hitno je prebačen u bolnicu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pablo Marí (@pablomv5)

Dan posle, Pablo se u društvusupruge, nasmejan jer je preživeo, slikao i objavio fotografiju iz bolnice na svom Instagramu, uz poruku za svoje pratioce.

- Posle teškog trenutka koji smo doživeli juče, moja porodica i ja želimo da poručimo da smo na sreću svi dobro uprkos okolnostima i želimo da se zahvalimo na svim porukama podrške i naklonosti koje dobijamo - rekao je on.

- Pored toga, želimo da uputimo saučešće i svu snagu porodici i prijateljima preminule osobe i iskreno želimo da se svi povređeni što pre oporave - napisao je Mari. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading