ŠTA SE OVDE DESILO? Izveo dribling kao sa igrice i to u prazno, trener ga klupirao (VIDEO)
Tanjug/Ap

U trenutku dok je rezultat bio 0:0, Antoni je dobio loptu na desnoj strani. Odmah po prijemu počeo je da se "okreće" oko nje, pokazujući jedan od svojih tipičnih driblinga, ali kada je dva puta obišao oko lopte - i pritom nije impresionirao čuvara iz Šerifa - poslao je očajan pas.

KRISTIJANU SE OVO RANIJE NIJE DEŠAVALO Ronaldov promašaj šokirao svet fudbala, kako je uspeo? (VIDEO)

Ten Hag je povukao Antonija sa terena već na poluvremenu. Možda ne isključivo zbog ovog poteza, ali je to gotovo sigurno bila kap koja je prelila čašu u njegovoj neubedljivoj partiji.

- Nemam problem sa tim dok god je funkcionalno. Ja zahtevam mnogo toga od njega, više od ovoga što je pokazao - više protrčavanja iza leđa defanzivcima, da je češće u kaznenom prostoru, da više prati igrača u odbrani, da driblinzi doprinose tempu utakmice... Tako da tražimo dominaciju u utakmici i kada dođe takav trik - to je u redu. Ali, samo dok je to funkcionalno, ako ne gubite loptu i igrate atraktivno, to je u redu. Ali, ako je to trik samo zbog trika, onda ću morati da ga ispravim - poručio je Ten Hag na konferenciji za medije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading