SJAJAN SLOT I SPORT BONUS ZA SVE NOVE IGRAČE U ADMIRALBETU Kreirajte AdmiralBet nalog i čeka vas 1000 dinara bonusa dobrodošlice bez depozita za tikete, slotove i virtuale
AdmiralBet

 

Reč je o novoj promociji AdmiralBet-a koja svim novim igračima donosi sjajan bonus dobrodošlice od 1000 dinara, koji zasigurno mora biti onaj pravi jer je nikad lakši za dobijanje i korišćenje.

To znači da nema potrebe da prethodno deponujete novac na račun već je bonus od 1000 dinara automatski vaš, nakon brze i jednostavne registracije i verifikacije naloga na sajtu ovde.

Pored toga, bonus sredstva možete da koristite na način na koji god želite! Na raspolaganju vam je kako za odigravanje tiketa, tako i za igranje najpopularnijih online slot igara na vašem novom AdmiralBet nalogu.

Takođe, ukoliko već sada razmišljate da odigrate tiket, AdmiralBet bonus dobrodošlice neće vas ni u tome „sputavati“. Dakle, ne postoje nikakva ograničenja i možete da sastavite tiket sa utakmicama po vašem izborom kao i različitim kombinacijama parova!

Možete čak i miksovati, pa dok čekate ishod meča omiljenog tima, isprobajte neki od preko 1000 fenomenalnih slotova iz ponude AdmiralBet-a. Prvih 1000 dinara je na njihov račun! I to nije kraj bonusima! Odmah nakon prvog, stići će vam i još jedan bonus na vaš prvi depozit u maksimalnom iznosu do 40.000 dinara!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading