ALO! TIKET NEDELJE Buđenje Intera, Rajković čuva Majorku, Mitrović nastavlja golgetersku seriju
Foto: Shutterstock

 

Na kraju još jedne radne nedelje, vreme je da se uz prvu jutarnju kafu popuni tiket, naravno, ukoliko posećujete kladionice.

Mi smo tu da vam pomognemo i olakšamo potragu za parovima koji bi mogli da donesu solidnu isplatu.

Pa da ne dužimo mnogo...

 

FJORENTINA - INTER (Subota, 20.45) - Italija 1

Fudbaleri Intera loše za počeli sezonu, ali deluje da polako hvataju zalet i podižu formu pred jako važne utakmice. Sa druge strane u Firenci ih čeka jako loša ekip Fjorentine koja nikako ne uspeva da se vrati na pravi put, još od odlaska Dušana Vlahovića.

Luka Jović se povredio što je opcija manje za "Violu" u napadu, a Inter će teško zaustaviti svoj nalet tek tako, pa je po nama dvojka ovde prilično dobar izbor.

PREDLOG: 2 (pobeda Intera), Kvota: 2,20

 

VALENSIJA - MAJORKA (Subota, 18.30) - Španija 1

Velensija je konačno dočekala pravog napadača u liku Edinsona Kavanija koji je brzo počeo da se nameće i postiže golove, ali ekipa Đenara Gatuza se muči.

Ostali su bez pobede protiv Elčea i pored toga što su vodili, onda promašili penal u 12. minutu nadoknade protiv Sevilje za pobedu, a sada im u goste dolazi Majorka. Deluje da i ovde sve miriše na novi remi, a sigurno da neće biti ni lako savladati Predraga Rajkovića.

PREDLOG: X2 (Remi ili pobeda Majorke), Kvota: 2,14

 

LIDS - FULAM (Nedelja, 15.00) - Engleska 1

Prilično zanimljiv okršaj u Premijer ligu u nedelju popodne. Taman u vreme ručka Aleksandar Mitrović će pokušati da nastavi svoju golgetersku seriju.

Svakako da su Kotidžersi mnogo bolje otvorili sezonu, ali u sudaru ova dva uvek je bilo golova. Znao je zbir da dođe i do sedam kada je Lids pre dve godine slavio sa 4:3, pa verujemo da će i ovog puta prštati na sve strane.

PREDLOG: GG (Oba tima postižu po gol), Kvota: 1,7

 

BARSELONA - ATLETIK BILBAO (Nedelja, 21.00) - Španija 1

Ćavijeva ekipa ove sezone igra promenjivo i gotovo se nikada ne zna sa njima. Ipak, ukoliko žele titulu, duel sa Baskijcima bi morali da reše u svoju korist.

Kvota je prilično dobra da bi se propustila prilika za ovako nešto.

PREDLOG: 1 (pobeda Barselone), Kvota: 1,55

 

UKUPNA KVOTA: 12,4

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading