BURA NA OSTRVU "Crveni đavoli" spremaju otkaz Ronaldu, fudbalski svet u šoku?!
EPA

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo napravio je skandal na utakmici između Mančester junajteda i Totenhema (2:0) pošto je odbio da uđe u igru i otišao je u svlačionicu, a trener Erik ten Hag odlučio je da ga suspenduje iz tima, odnosno da ga odstrani pred meč sa Čelsijem. Iako se Ronaldo u međuvremenu oglasio i pokajao zbog svog nepromišljenog poteza, to neće biti kraj drame, nego samo početak...

Kako piše novinar Pit Hol iz Skaj Sportsa, očekuje se da Mančester junajted i Kristijano Ronaldo sednu za sto i dođu do rešenja pošto je jasno da aktuelna situacija ne vodi nikuda i da nije dobra ni za jednu stranu. 

-Izvori iz Mančester junajteda navode da se aktivno razgovara o strategiji odlaska Kristijana Ronalda, a ako njegov agent Žorž Mendeš brzo ne pronađe novi klub za njega - spremni su da raskinu ugovor sa Portugalcem i puste ga da ode bez obeštećenja u januaru - navodi ovaj dobro obavešteni novinar koji u stopu prati dešavanja na Old Trafordu, pa stoga treba verovati u verodostojnost informacija.

BURA NA OSTRVU

EPA-EFE/DANIEL HAMBURY

 

"LISICE" KONAČNO POBEGLE SA DNA Lester lako slavio protiv Lidsa

Prethodno je Kristijano Ronaldo kasnio na pripreme zbog "porodičnih problema", potom je Mendeš pokušavao da mu pronađe klub koji igra u Ligi šampiona, međutim svi su ih na kraju odbili i teško da je nekoliko meseci kasnije situacija bolja, posebno posle svega što je CR7 uradio Eriku ten Hagu.

Kristijano Ronaldo je ove sezone potpuno pao u drugi plan u Mančester junajtedu i do sada je odigrao svega 12 utakmica (uglavnom ulazeći sa klupe, tako da je 691 minut bio na terenu) i doprineo je sa dva gola. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading