DUGO NISTE VIDELI NEŠTO OVAKO MOĆNO Navijač ušao u privatni muzej Baneta Ivanovića, tamo je fudbalsko blago (VIDEO)
Printscreen

Sada 38-godišnjak počeo je u Sremu, probio se u OFK Beogradu, a onda preko Lokomotive iz Moskve došao do Čelsija gde je igrao skoro celu deceniju. Osvojio je po tri titule u Premijer ligi i FA kupu, jednu Ligu šampiona i jednu Ligu Evrope i postao kapiten. Odatle je otišao u Zenit gde je takođe ostavio veliki trag da bi sve završio u dresu Vest Bromvič Albiona. 

JEDAN LAJK NAPRAVIO JE ZEMLJOTRES U SVETU FUDBALA Mesi u centru skandala i to zbog smešne stvari (FOTO)

Sada je na internetu procureo snimak njegovog privatnog muzeja u koji je pustio jednog od navijača. A tu je itekako imalo šta da se vidi!

 

 

Videlo se da je vrlo revnosno skupljao dresove koje je razmenjivao sa protivničkim igračima, pa je u muzeju sigurno nekoliko stotina tuđih, ali i nekoliko njegovih dresova. Njegovi omiljeni brojevi šest i dva su svuda, a nasred sobe nalaze se tri dresa Srbije.  

Jedan je dres sa brojem šest, jedan je dres sa brojem dva, a između njih je dres koji je dobio kada je odigrao 100. meč za nacionalnu selekciju naše zemlje. Tu su pored dresova razne fotografije, pa se može videti kako slavi osvajanje Lige šampiona i Lige Evrope sa Čelsijem, kao i replike pehara koje je u karijeri uzeo sa svojim timovima.

Sjajno...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading