IZ KELNA PRETE PARTIZANU Uradićemo sve da pobedimo u Beogradu
Tanjug/Ap

Partizan je prošlog četvrtka pobedio 1:0 u Nemačkoj, a Keln sutra gostuje na stadionu u Humskoj.

- Sigurno je da će nam nedostajati naši navijači. Ovde bi ih bilo između pet i šest hiljada. Moramo da pobedimo u Beogradu, ako želimo napred. Uradićemo sve, ne samo da pobedimo, već da obezbedimo nokaut fazu. Ovo je stadion dostojan poštovanja. Očekujemo eksploziju na terenu sutra. Bundesliga nam je najvažnija, jer predstavlja sve ono zbog čega treniramo i radimo na dnevnom nivou. Union i Keln su dva vrlo različita kluba po pitanju pristupa. Union je tim koji je fokusiran na rad sa izgrađenim fudbalerima, dok se mi trudimo da razvijamo mlade igrače - rekao je trener Kelna na konferenciji za novinare u Beogradu, preneo je zvanični sajt nemačkog kluba.

IZ KELNA PRETE PARTIZANU Uradićemo sve da pobedimo u Beogradu

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

 

 

Fudbaler Kelna Jonas Hektor tvrdi da njegovi saigrači imaju rešenje za fudbalere Partizana.

- Nemate priliku da igrate u Beogradu svaki dan. Ovo će da bude zaista veliko iskustvo za nas. Partizan je prošle nedelje ugrabio ceo plen. Rano su postigli gol, dobro se postavili i čekali prilike iz kontranapada. Nadam se da će se utakmica sutra malo više otvoriti, da će da bude više prostora. Imamo plan, pokušaćemo da ga sprovedemo u delo za 90 minuta i da pobedimo. Raspoloženje je dobro, nepromenjeno. Nije bitno da li smo pobedili utakmicu ili smo izgubili. Nema svrhe da se osećamo mizerno i jadno, jer smo izgubili prvu utakmicu. Sve je to fudbal - naveo je Hektor.

Utakmica između Partizana i Kelna biće odigrana sutra od 18.45 sati. Partizan je prvi na tabeli sa pet bodova, dok je Keln treći sa četiri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading