SERGEJ PROGOVORIO O PIKSIJU! SMS objasnio kako je Stojković sve promenio
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

- Idemo utakmicu po utakmicu i pokušaćemo da vežemo dobre rezultate. Naš cilj je da prođemo grupu - ispričao je Sergej za zvanični sajt FIFA i podsetio da je i pre četiri godine u Rusiji bio deo tima koji je u grupnoj fazi igrao protiv Švajcarske i Brazila, s tim da je sada umesto Kostarike - tu Kamerun.

Nastavio je u istom ritmu.

- Prvo sam bio razočaran zbog žreba, bilo bi lepo da igramo sa novim reprezentacijama, ali kad sam razmislio pomislio sam da je to dobra stvar. Pokušaćemo da ostvarimo bolje rezultate nego u Rusiji. Iskreno, jedva čekam Svetskog prvenstvo.

KAKVA ČAST ZA "ORLOVE" FIFA iznenadila objavom, evo šta predviđa Srbiji na Mundijalu (FOTO)

Sergej Milinković-Savić je u intervjuu posebno apostrofirao i značaj selektora Dragana Stojkovića kod koga je "vaskrsnuo" u reprezentaciji..

- Kada je Stojković postao selektor bilo nam je čudno da imamo tako poznatu ličnost za trenera, da će upravo on isticati gde grešimo i slične stvari. Prošla je godina otkako je selektor, možda i malo više, a definitivno sam naučio mnoge stvari od njega koje će mi biti korisne do kraja karijere. Njegov status 'selebritija' je takođe bio veoma koristan, pošto nam je dao ono šta nam je zaista trebalo - oblikovao nas je u pravi državni tim. Preneo nam je znanje i to je sigurno jasno svima koji su gledali ovaj tim u kvalifikacijama - zaključio je Sergej.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading