ALO! TIKET NEDELJE Vreme je da proradi Klopova mašinerija i zaustavi zahuktali Arsenal, "lisice" beže iz opasne zone, goleada na Dekijevom debiju
Foto: Shutterstock

Sve do početka Svetskog prvenstva u fudbalu koje se sa nestrpljenjem iščekuje, svakog vikenda igraće se utakmice u ligama širom sveta.

Uzbuđenja neće manjkati, jer nas u ovom kolu očekuje veliki broj derbija, što je prava poslastica za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu. 

Praćenje mečeva nosi posebnu draž kada se sastavi tiket, a mi ćemo pokušati da vam pomognemo sa našim predlozima.

LEVERKUZEN - ŠALKE (Subota, 15.30) - Nemačka 1

Sudar dva posrnula nemačka giganta. Leverkuzen je pretposlednji na tabeli sa samo pet bodova iz osam kola, dok je Šalke 15. sa bodom više. 

Novi trener "farmaceuta" je legendarni španski fudbaler Ćabi Alonso pred kojim je težak zadatak - povratak Bajera u vrh tabele. I jedni i drugi igraju dosta otvoreno, pa se očekuje veliki broj golova. 

PREDLOG: GG3+ (Oba tima će postići najmanje po gol i zbir golova biće najmanje 3), Kvota: 1.85

BORNMUT - LESTER (Subota, 16.00) - Engleska 1

Lester je katastrofalno započeo sezonu i kako stvari stoje čeka ih borba za opstanak. Vrlo lako može da se desi da im u toj borbi glavni konkurent bude upravo Bornmut.

"Lisice" su u prošlom kolu deklasirale Notingem Forest sa 4:0 i došle do prve pobede. Sa druge strane, "trešnjice" ne znaju za poraz na poslednjih pet mečeva, ali mi tipujemo na nekadašnjeg šampiona za kog verujemo da će upisati nova tri boda i pobeći iz opasne zone.

PREDLOG: 2 (Pobeda Lestera), Kvota: 2.20

BOLONJA - SAMPDORIJA (Subota, 20.45) - Italija 1

Debi Dejana Stankovića na klupi Sampdorije i to protiv bivšeg kluba Siniše Mihajlovića.

Nije nekadašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde imao mnogo vremena za pripremu ove utakmice, ali je odlično upoznat sa italijanskim fudbalom.

Sampdorija je zakucana za dno tabele sa samo dva boda iz osam utakmica. Ni Bolonji ne cvetaju ruže, pošto je tek 17. sa šest bodova. Ni jedni ni drugi se ne mogu pohvaliti dobrom odbranom, pa zato očekujemo veliki broj golova na ovom susretu.

PREDLOG 3+ (Zbir golova na meću će biti najmanje 3), Kvota: 1.90

ARSENAL - LIVERPUL (Nedelja, 17.30) - Engleska 1

Derbi kola Premijer lige igra se u Londonu, gde će Arsenal koji igra fenomenalno od početka sezone dočekati Liverpul. Ekipa Jirgena Klopa igra ispod svih očekivanja i tek je deveta na tabeli sa 11 bodova manje od lidera Arsenala.

Vrlo lako bi ovaj meč mogao da odredi dalji tok prvenstva, a mi ćemo hrabro prognozirati pobedu Liverpula i mislimo da je vreme da se trgne iz letargije.

PREDLOG: 2 (Pobeda Liverpula), Kvota: 2.80

UKUPNA KVOTA: 21.65

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading